Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Έχουν συμβεί διάφορα! Σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια...» - Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το διαζύγιό του με την Λένα Δροσάκη (Video)

«Με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να...»

29 Μαΐου 2023 11:21
«Έχουν συμβεί διάφορα! Σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια...» - Αποκαλύψεις
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην εκπομπή «CoFounders» στο Youtube παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε ο χωρισμός του από την Λένα Δροσάκη, ενώ τόνισε πως ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα του. Παράλληλα, η Λένα Δροσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το διαζύγιό του με την Λένα Δροσάκη

«Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στην ζωή μου, αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και ορίζονται όλα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά με όσα τον εξοργίζουν στην κοινωνία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία».

«Λένε: τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Eδώ και έναν μήνα...» - Το παρασκήνιο του χωρισμού Λένας Δροσάκη και Αλέξανδρου Μπουρδούμη (Video)

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 4/4 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου. Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο, ενώ μετά το διαζύγιο τους ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πλέον ξεχωριστό καμαρίνι, εδώ και έναν μήνα.

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα. Το κλίμα στο Θέατρο Τέχνης και η διακριτικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ηθοποιούς τους βοήθησε να μην αποκαλυφθεί ο χωρισμός τους. Δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία να ρωτήσει για προσωπικά θέματα» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share