Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Καρφί" Λένας Δροσάκη για Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Θα βαλτώσουμε και θα πνιγούμε... Εύχομαι ένας άντρας να στέκεται πλάι μου για μια τουλάχιστον μέρα» (Video)

«Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε όλη μας τη ζωή...»

20 Απριλίου 2023 12:07
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο site parallaxi η Λένα Δροσάκη, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση Photograph 51 που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις. Παράλληλα, την Κάτια Δανδουλάκη συνάντησαν έξω από το θέατρο οι δημοσιογράφοι και μίλησε για τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Επιλέγουμε να έχουμε καλούς ανθρώπους δίπλα μας κι όταν αυτό πλέον δεν συμβαίνει απομακρυνόμαστε για να μη γίνει άρρωστο».

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου πως το έργο που ανεβάζει είναι έντονα πολιτικό έργο, η Λένα Δροσάκη απάντησε: «Σαφέστατα είναι ένα πολιτικό έργο. Ο θεατής θέλω να πάρει το καλύτερο που μπορεί. Να μετακινηθεί. Να μη φύγει όπως ήρθε. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε όλη μας τη ζωή, να μετακινούμαστε. Αλλιώς, θα μείνουμε στάσιμοι, θα βαλτώσουμε και θα πνιγούμε».

Όταν η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει τη δική της ευχή για τον εαυτό της, απάντησε: «Θα σου πω ένα κομμάτι από την Ρόζαλιντ, που λέει: “Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας. Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μία τουλάχιστον μέρα”».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Breakfast @Star της Πέμπτης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share