Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Έσπασε" η Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι...» (Video)

«Αυτό που συνέβη είναι...»

7 Μαΐου 2023 14:01
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Σίσσυ Χρηστίδου. Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είπε: «Αυτό που συνέβη είναι επειδή ο ένοχος πρέπει να παίρνει την ποινή που του αρμόζει. Δεν φτάνει ο άνθρωπος να μιλήσει αλλά να ξέρει ότι πολεμάει η κοινωνία και ο ένοχος παίρνει αυτό που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση και στην τιμωρία. Αυτό που έπαθε αυτός ο άνθρωπος το έπαθε στο σώμα του, στη ψυχική του υγεία.

Δεν γυρίζει πίσω, ηθικά και μόνο πρέπει να συμβαίνει. Είναι καλό γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μάθουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες. Και όχι τα βάζουμε κάτω από τα χαλάκια, είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Βρήκα τη δύναμη και το δούλεψα πολύ μέσα μου για να καταφέρω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για αυτό» τόνισε η Λένα Δροσάκη, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη.

«Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι»

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share