Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Έβγαλε στην φόρα το... πάθος του Γιώργου Παπαδάκη ο Φοίβος: «Είμαστε πρωταθλητές στο...»

Τα είπε όλα... ο υιός

16 Μαΐου 2023 14:30
Έβγαλε στην φόρα το... πάθος του Γιώργου Παπαδάκη ο Φοίβος: «Είμαστε πρωταθλητές στο...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει μιλήσει αρκετές φορές πρόσφατα για τον πατέρα του, Γιώργο, αναφέροντας και πράγματα που δε γνωρίζουμε για τη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου.

Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει στο Mega για την τηλεοπτική του πορεία, αλλά και την εκπομπή του πατέρα του και το μέλλον της, με πιθανότητα να βρεθεί στη βραδινή ζώνη η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η πιθανή συνεργασία και... τα ούζα

«Περνάω πολύ ωραία στο πλευρό της Μάριον, έχω μάθει πολλά. Είμαι έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Συζητάω, άλλα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί κάτι. Είμαι ανοιχτός σε νέες συνεργασίες, έχω μιλήσει με άλλο κανάλι για να βρίσκομαι σε μία ομάδα μία δυνατής εκπομπής», ανέφερε αρχικά, ο Φοίβος Παπαδάκης.

Για μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον πατέρα του, αποκάλυψε πως, «Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον πάτερα μου, άλλα θα ήταν δύσκολο γιατί είμαστε και οι δυο δύσκολοι άνθρωποι. Ο πατέρας μου με αφήνει να στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις και να κάνω τα δικά μου λάθη. Ο πατέρας μου, είναι αναντικατάστατος. Δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης δεν θα υπάρξει. Η Μαρία Αναστασόπουλου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διαδεχθεί στην εκπομπή, τον πάτερα μου, Γιώργο Παπαδάκη. Δεν θα ήμουν απέναντι από τον πάτερα μου τηλεοπτικά, υπερβολικό. Είμαι περήφανος για το επίθετο μου. Ο πατέρας μου είναι πολυλογάς. Η Μαρία Αναστασόπουλου καταφέρνει και μιλάει όσο θέλει η ίδια στην εκπομπή. Ο πατέρας μου έχει ξαναπεί ότι έχει κουραστεί και ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο «Καλημέρα Ελλάδα», οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει πει ότι η Μαρία Αναστασόπουλου είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Πιστεύω ο πατέρας μου θα εμπιστευόταν την Μαρία Αναστασόπουλου στο τιμόνι της εκπομπής. Είμαστε μεζεκλήδες και πρωταθλητές στο ούζο με τον πάτερα μου, Γιώργο Παπαδάκη».

Ρίχνει τη «βόμβα» ο ΑΝΤ1: Στο ίδιο κανάλι πατέρας-υιός Παπαδάκης και στο πλευρό του Λιάγκα ο Φοίβος;

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος και το καλοκαίρι αναμένεται για ακόμη μια φορά δυνατό και με εξελίξεις, που θα αλλάξουν εκ νέου το τοπίο, με ορισμένους να ψάχνουν τα επόμενα «βήματά» τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φοίβος Παπαδάκης, με το γιο του Γιώργου Παπαδάκη να έχει γίνει θέμα συζήτησης, αφού είναι πολύ πιθανό να τον δούμε του χρόνου στο ίδιο κανάλι με τον πατέρα του, τον ΑΝΤ1, περνώντας φέτος από το Open στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη.

Οι απαντήσεις του Φοίβου Παπαδάκη για την επόμενη σεζόν

«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Περιμέναμε να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα. Βρισκόμαστε σε κάποιες κουβέντες, δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα, περιμένω», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και πρόσθεσε: «Αν συνεχίσει η ίδια ομάδα και του χρόνου, με πολύ μεγάλη μου χαρά να μείνω εκεί. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό», απάντησε αρχικά.

Βέβαια, υπάρχει μια έντονη φημολογία που τον θέλει να συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν. «Το είδα που ακούγεται και λέγεται. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με επισημότητα. Ανήκω στο ΟΡΕΝ, με το ΟΡΕΝ μιλάω πάνω και πρώτα απ’ όλα. Γίνονται κουβέντες αλλά είναι ακόμα πρώιμες. Θα ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση, εννοείται πως θα ήμουν θετικός. Μεγάλη μου χαρά θα ήταν να ενταχθώ σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Προς το παρόν όμως ανήκω στο ΟΡΕΝ και αυτή είναι η προτεραιότητά μου», ήταν η απάντηση του Φοίβου Παπαδάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share