Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αιχμηρός και αποκαλυπτικός ο Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του: Η γραβάτα, το κοστούμι, το άγχος, η πρόβα και το... λεμόνι - Το παρασκήνιο των ετοιμασιών του Γιώργου (Video)

«Για να ξεχωρίζει από τον Αλέξη Τσίπρα...»

11 Μαΐου 2023 12:28
Αιχμηρός και αποκαλυπτικός ο Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του: Η γραβάτα, το κοστούμι, το άγχος, η πρόβα και το... λεμόνι - Το παρασκήνιο των ετοιμασιών του Γιώργου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον πατέρα του και τη συμμέτοχή του στο debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης.

Αιχμηρός και αποκαλυπτικός ο Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του - Η γραβάτα, το κοστούμι, το άγχος, η πρόβα και το... λεμόνι

Ο δημοσιογράφος συνόδεψε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. O Φοίβος Παπαδάκης τόνισε: «Ο πατέρας μου είχε λίγο άγχος αν και δεν το περίμενα. Ήταν ο πρώτο του debate. Μάλιστα στιον δρόμο που ερχόμασταν τού έδωσα λεμόνι γιατί περίμενα το debate να είναι σούπα. Τελικά δεν ήταν τόσο ξύλινο. Βγήκαν κάποιες ειδήσεις».

Όσο για τις ενδυματολογικές επιλογές του πατέρα του; Ο Φοίβος Παπαδάκης εξήγησε: «Με ήθελε δίπλα του,. μου έχει εμπιστοσύνη ως δημοσιογράφος και ήταν μια εμπειρία που κι εγώ ήθελα να ζήσω. Αρχικά δεν ήθελε να βάλει γραβάτα, αλλά το δέχθηκε. Για να είναι στο ίδιο κλίμα με του υπόλοιπους συναδέλφους του. Και για να ξεχωρίζει από τον Αλέξη Τσίπρα. Το κοστούμι το διάλεξε η μητέρα μου κα σύζυγός του».

Τέλος ο Φοίβος αποκάλυψε πως μe τον πατέρα του έκαναν πρόβα με χρονόμετρο στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Όπως σημείωσε με χιούμορ, «οι απαντήσεις που έδωσα ήταν πιο ενδιαφέρουσες από εκείνες των πολιτικών αρχηγών».

Ορυμαγδός από τον Γιώργο Παπαδάκη για το debate: «Μετάνιωσα που πήγα! Μου θύμισε "προξενιό". Ήταν μία ανούσια διαδικασία»

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε στο «Πρωινό» για τις εντυπώσεις που του άφησε το debate των πολιτικών αρχηγών. Ο παρουσιαστής που εκπροσώπησε τον ΑΝΤ1 στη διαδικασία, προχώρησε σε διευκρινίσεις και αποκάλυψε λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Παράλληλα, στην εκπομπή του Mega «Ο δρόμος για την κάλπη» του Mega εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, που συμμετείχε στη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών εκφράζοντας τα παράπονά της για τον τρόπο διεξαγωγής του debate.

Ορυμαγδός από τον Γιώργο Παπαδάκη για το debate των πολιτικών αρχηγών

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δέχομαι ερωτήματα του γιατί δεν ρώτησα τον Μητσοτάκη αυτό, γιατί δεν ρώτησα τον Τσίπρα το άλλο. Καθόμασταν με αλφαβητική σειρά κι έγινε μία κλήρωση που με βάση αυτή την κλήρωση είχαμε το δικαίωμα να απευθύνουμε ερώτηση σε έναν αρχηγό σε μία ενότητα και όχι και στις άλλες. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω και άλλα πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές μας είπαν «σουτ».

Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν για εμάς και το τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Για παράδειγμα, απαγορευόταν να υπάρχει πλάνο την ώρα που μιλούσε κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός. Δηλαδή μιλούσε ο Τσίπρας, δεν θα έπρεπε να δείξει τον Μητσοτάκη».

Ακόμα, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε ότι όλη η διαδικασία του debate του θύμισε… προξενιό! «Μετάνιωσα που πήγα. Ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα. Με ρωτάει ο κόσμος γιατί πήγα, όταν μου προτάθηκε, η αρχική απάντησή μου ήταν αρνητική. Μου είπαν να το σκεφτώ γιατί πρέπει να εκπροσωπηθεί ο σταθμός και μετά είπα ότι δεν πρέπει να αρνηθώ γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα. Στο επόμενο δεν πάω, αλλά κακά τα ψέματα ήθελα να έχω και την εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share