Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη «σεισμός» από τον Σταύρο Ζαλμά: «Όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»

Τι εξομολογήθηκε για εκείνη την περίοδο;

14 Μαΐου 2023 12:38
Αποκάλυψη «σεισμός» από τον Σταύρο Ζαλμά: «Όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταύρος Ζαλμάς πριν χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε μιλήσει σχετικά με το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, προχωρώντας σε μια αποκάλυψη «σεισμό» για τη Ναταλία Δραγούμη και αναφέροντας τι συνέβη στο γύρισμα όταν πέθανε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Ζαλμάς είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά «Η Εξαφάνιση», που ήταν και η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του αείμνηστου ηθοποιού. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το πατρικό του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Δράμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Ζαλμάς είχε αποκαλύψει στο Down Town και τον Λευτέρη Βουτσά:

«Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη, γιατί εγώ εκείνη τη μέρα είχα ρεπό. Με το που ξύπνησα, άνοιξα την τηλεόραση για να δω τις ειδήσεις. Την ώρα που έφτιαχνα καφέ το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό σε έναν άνθρωπο που είστε τόσο κοντά, είναι σαν να έχει συμβεί μέσα στο σπίτι σου. Υπήρχε η αίσθηση της ανατριχίλας.

Ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Νίκος Σεργιανόπουλος στη σειρά «Εξαφάνιση»
Ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Νίκος Σεργιανόπουλος στη σειρά «Εξαφάνιση»

Το πιο σοκαριστικό συνέβη στη Ναταλία Δραγούμη, η οποία είχε γύρισμα. Την είχαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και περίμενε να της κάνουν νόημα για να ξεκινήσει. Περιμένοντας, άνοιξε το ραδιόφωνο και άκουσε την είδηση. Ξεκίνησε να περπατάει σοκαρισμένη προς το συνεργείο κι εκείνοι της έκαναν νόημα να περιμένει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έφτασε αλλόφρων και τους πληροφόρησε για τον τραγικό θάνατο του Νίκου.

Δεν ξανακάναμε γύρισμα για τέσσερις μήνες. Πηγαίναμε όμως κάθε μέρα και συζητούσαμε. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό, το μυαλό τριγυρνάει συνέχεια εκεί. Ύστερα από κάνα δίωρο, ξεκινούσαμε να κάνουμε μια σκηνή και μετά ο σκηνοθέτης ζητούσε να κάνουμε διάλειμμα. Δεν γινόταν. Ήμασταν όλοι σαν κούτσουρα».

Σπάνιο ντοκουμέντο: Όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος μιλούσε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά (Video)

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα, όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος λίγο πριν πεθάνει, μιλούσε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά.

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε βρεθεί τότε καλεσμένος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η εξαφάνιση». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος σε μια κατάθεση ψυχής δε δίστασε να αναφερθεί στις ναρκωτικές ουσίες που είχαν οδηγήσει στη σύλληψή του, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η αδερφή του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share