Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Δημήτρη Αποστόλου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε....»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Απριλίου 2023 17:50
«Βόμβα» από Δημήτρη Αποστόλου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε....»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, μιλώντας για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, έριξε «βόμβα», λέγοντας ότι ο ηθοποιός είχε...πεθάνει από τα 16 του.

Ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε κρυφές πτυχές της… ψυχής του Νίκου Σεργιανόπουλου. Με την ευκαιρία δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία του ηθοποιού από τους «Δύο ξένους».

Όπως αποκάλυψε, μετά την άγρια δολοφονία του ηθοποιού εκείνος πήγε στο σπίτι του και βρέθηκε μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα του τόπου του εγκλήματος.

«Πήγα, είδα, κατάλαβα περισσότερα από όσα έπρεπε και σηκώθηκα κι έφυγα», είπε εκφράζοντας και τις αμφιβολίες του για το αν όντως δολοφόνος του Νίκου είναι ο Γεωργιανός που φυλακίστηκε και κατηγορείται.

Νίκος Σεργιανόπουλος και Δημήτρης Αποστόλου

«Πιστεύω ότι τα έχουν φορτώσει όλα σ’ αυτό τον τυπάκο. Δεν ξέρω αν είναι ή όχι ο δολοφόνος. Από ότι είχα ακούσει και δει το έγκλημα παραήταν βίαιο για έναν τέτοιο χαχόλο τύπο. Πιστεύω ότι κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω, δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και ούτε νομίζω ότι θα τα ψάξει και κανείς», είπε.

Μάλιστα όπως τόνισε, ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν μια βασανισμένη ψυχή που ουσιαστικά ήταν ένας ζωντανός νεκρός.

«Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι αυτή η ψυχούλα που έφυγε, η οποία ήταν πολύ βασανισμένη. Ο Νίκος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν, τον θάψαμε εκείνη την ημέρα. Ήταν μια πολύ… καταραμένη ψυχή, αλλά με την ποιητική έννοια του Μπωντλαίρ. Πιστεύω ότι κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολλή βία για να βγει από μέσα του, λες και είναι ένα κουσούρι, ένα κακό σπυρί που σπάει και καθαρίζει το δέρμα, κάπου εκεί λοιπόν τον είχαν σκοτώσει. Απλώς τον θάψαμε 46 χρόνια μετά», είπε.

«Τον απέφευγα για να μην...»: Αποκάλυψη σοκ Θοδωρή Αθερίδη για Νίκο Σεργιανόπουλο!

Για τον κολλητό του, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, τον Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» στο Mega, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε: ''Έσφαξαν τον Νίκο''. Ήταν μεγάλο σοκ. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 γιατί μου εξήγησαν ότι θα πέσω ξανά εγώ στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί.

Όπως προσέθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης, «ο Νίκος έπινε πάρα πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει», τονίζοντας πως «όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν βρισκόμασταν από κοντά.

«Τον απέφευγα για να μην ξανακυλήσω εγώ στο αλκοόλ και του το είχα πει κιόλας. Δεν τον πείραζε αυτό, ούτε είχα ενοχικό σύνδρομο. Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share