Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Σεργιανόπουλου από τους «Δύο Ξένους»

Στο πλευρό του ο Αλέξανδρος Ρήγας

20 Οκτωβρίου 2022 20:16
Για πρώτη φορά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Σεργιανόπουλου από τους «Δύο Ξένους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, συνεχίζει ωστόσο να παραμένει αξέχαστος στις συνειδήσεις των ανθρώπων, με τους οποίους είχε συνεργαστεί κι όχι μόνο. Ο λόγος για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! Με την ευκαιρία δείτε το ζειμπέκικο του ηθοποιού που άφησε ιστορία.

Μια φωτογραφία του οποίου δημοσίευσε στο προφίλ της η σκηνοθέτης και ηθοποιός Νεφέλη Τσιπουρίδη και στην οποία ακόμη μικρούλα ποζάρει στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου και του Αλέξανδρου Ρήγα.

Στη λεζάντα νιώθοντας νοσταλγία, έγραψε: «Μέσα σε ένα κουτί με παλιές φωτογραφίες βρήκα αυτό! Τότε έβλεπα φανατικά τη σειρά “Δύο Ξένοι” και η συνάντηση αυτή στη Δράμα ήταν το highlight της μέχρι τότε ζωής μου.

σεργιανόπουλος ρήγας

«Τον απέφευγα για να μην...»: Αποκάλυψη σοκ Θοδωρή Αθερίδη για Νίκο Σεργιανόπουλο!

Για τον κολλητό του, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, τον Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» στο Mega, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε: ''Έσφαξαν τον Νίκο''. Ήταν μεγάλο σοκ. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 γιατί μου εξήγησαν ότι θα πέσω ξανά εγώ στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί.

Όπως προσέθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης, «ο Νίκος έπινε πάρα πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει», τονίζοντας πως «όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν βρισκόμασταν από κοντά.

«Τον απέφευγα για να μην ξανακυλήσω εγώ στο αλκοόλ και του το είχα πει κιόλας. Δεν τον πείραζε αυτό, ούτε είχα ενοχικό σύνδρομο. Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share