Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Τζούλια Αλεξανδράτου για την αδερφή της: «Η Άρτεμις με εκμεταλλεύεται μπας και πουλήσει κανένα cd»

Δε «μάσησε» τα λόγια της

10 Μαΐου 2023 13:41
Κόλαφος η Τζούλια Αλεξανδράτου για την αδερφή της: «Η Άρτεμις με εκμεταλλεύεται μπας και πουλήσει κανένα cd»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια και όταν είχε ερωτηθεί για την αδερφή της, Άρτεμις, η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν κόλαφος, τονίζοντας πως την εκμεταλλεύεται για να πουλήσει κανένα cd.

Είναι γνωστό πως το μοντέλο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά της, μετά την κυκλοφορία του ροζ βίντεο. Με την ευκαιρία, δε φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Άρτεμις και Τζούλια Αλεξανδράτου
Άρτεμις και Τζούλια Αλεξανδράτου

«Είναι στενάχωρο που το ίδιο μου το αίμα εκμεταλλεύεται το όνομά μου μπας και πουλήσει κανένα cd» είχε αναφέρει τότε στο star η Τζούλια, βάζοντας στη θέση της (όπως η ίδια πιστεύει) την αδερφή της, η οποία, όπου βρισκόταν, δήλωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με την ίδια.

Γνωστός τραγουδιστής μιλά για τη σχέση του με την Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την πόρνη...»

Γνωστός τραγουδιστής πριν μερικά χρόνια τα είπε «έξω από δόντια» και μίλησε για τη σχέση του με Τζούλια Αλεξανδράτου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την πόρνη». Με την ευκαιρία, δείτε τη δουλειά που κάνει σήμερα το πρώην μοντέλο.

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε για όλους και για όλα! Όταν ρωτήθηκε για την… επαγγελματική σχέση που έχει με την Τζούλια Αλεξανδράτου δεν δίστασε να απαντήσει ότι “Είναι αλήθεια πώς η Τζούλια έφερνε κόσμο στο μαγαζί, γιατί πολλοί έρχονταν να δουν από περιέργεια και να διαπιστώσουν πώς τραγουδάει. Πάντως σαν συνάδελφος ήταν πολύ καλή και συνεπέστατη”.

Πάνος Καλίδης

Σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου, αν θεωρεί την Τζούλια συνάδελφο, ο Πάνος Καλλίδης είπε: “Από τη στιγμή που ανέβηκε στη πίστα και πληρωνόταν πολύ καλά γι’ αυτό που προσέφερε για 15 λεπτά, πώς να την αποκαλέσω; Και σου λέω πώς αν μου έλεγαν να συνεργαστώ ξανά μαζί της θα το έκανα. Δεν είμαι ρατσιστής! Εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την πόρνη. Νομίζεις λοιπόν, πώς δεν θα το κάνω εγώ;”.

“Αποκαλείς την Τζούλια πόρνη;” ρώτησε ο δημοσιογράφος και τότε ο τραγουδιστής απάντησε χωρίς υπεκφυγές: “Μα πώς να την αποκαλέσω, αφού έκανε αυτό το DVD;”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share