Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σπάνιο αδημοσίευτο υλικό: Η φωτογραφία της Χριστίνας Ωνάση με τη Τζάκι Κένεντι - Η μεγάλη αντιπάθειά τους και οι φήμες

Η «χρυσή» κληρονόμος δεν τη συμπάθησε ποτέ

5 Μαΐου 2023 11:22
Σπάνιο αδημοσίευτο υλικό: Η φωτογραφία της Χριστίνας Ωνάση με τη Τζάκι Κένεντι - Η μεγάλη αντιπάθειά τους και οι φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σπάνιο αδημοσίευτο υλικό ήρθε στην επιφάνεια, με μια φωτογραφία της Χριστίνας Ωνάση με τη Τζάκι Κένεντι. Οι δύο γυναίκες στο πλευρό του Αρίστου φαίνεται πως είχαν μεγάλη αντιπάθεια και οι φήμες οργίαζαν για τη σχέση τους.

Η Χριστίνα Ωνάση ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν ότι η Τζάκι Κένεντι είχε δεσμό με τον πατέρα της. Της το είχε πει ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης, βέβαιος ότι μπορούσε να βασιστεί στη σιωπή της. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη όταν η Χρίστινα Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι.

Η Χριστίνα όντως σιώπησε, καθώς παράλληλα ήλπιζε ότι το ενδιαφέρον του Ωνάση για την πιο διάσημη χήρα του κόσμου θα έσβηνε γρήγορα. Αντίθετα, σύντομα κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά. Όταν συνόδευσε τον πατέρα της και την Τζάκι σε μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική, η νέα σύντροφος του πατέρα της της φάνηκε βαρετή, κενή και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τον πολυτελή βίο που διήγε ο πατέρας της.

Η Χριστίνα δεν είχε συμπαθήσει ποτέ ούτε τη Μαρία Κάλλας, θεωρώντας ότι είχε συμβάλει στη διάλυση του γάμου του με τη μητέρα της. Δεν αμφισβητούσε όμως τα αισθήματα της ντίβας για τον πατέρα της, σε αντίθεση με αυτά της Τζάκι.

Όπως διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Χριστίνα Ωνάση και Τζάκι Κένεντι Ωνάση λίγο μετά το γάμο της χήρας του Αμερικάνου Προέδρου με τον Αριστοτέλη Ωνάση: ανάμεσα στην κόρη και τη σύζυγο του Έλληνα Κροίσου δεν υπήρχε ιδιαίτερη συμπάθεια. Ο Ωνάσης ωστόσο ήλπιζε ότι η κομψότητα και οι καλοί τρόποι της Τζάκι θα περνούσαν με κάποιον τρόπο και στην κόρη του.

Έστειλε τη Χριστίνα στη Νέα Υόρκη και η Τζάκι τη συνόδευε για ψώνια, για φαγητό, σε θέατρα και μουσεία, οργάνωσε δείπνα και τη γνώρισε σε κόσμο, μέλη της society και καλλιτέχνες. Ήταν όμως τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ώστε η Χριστίνα, όχι μόνο δεν την έκανε πρότυπό της, αλλά αντίθετα βρήκε άλλον ένα λόγο να την αντιπαθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share