Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

«Τεράστιε, φωνάρα, λείπεις ρε άρχοντα»: Το Twitter «τρελάθηκε» με τον Πασχάλη Τερζή και ζητά την επιστροφή του!

Τα tweets που ξεχώρισαν

26 Απριλίου 2023 11:43
«Τεράστιε, φωνάρα, λείπεις ρε άρχοντα»: Το Twitter «τρελάθηκε» με τον Πασχάλη Τερζή και ζητά την επιστροφή του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής λείπει εδώ και αρκετά χρόνια από τη δισκογραφία, γεγονός που έχει στεναχωρήσει αρκετούς από τους θαυμαστές του. Μια παρέμβασή του στο J2US πριν μερικές μέρες ήταν αρκετή για να πάρει φωτιά το «Twitter». Οι χρήστες τρελάθηκαν και ζητούν την επιστροφή του, χαρακτηρίζοντάς τον «φωνάρα» και «τεράστιο«.

Το όνομα του δημοφιλούς καλλιτέχνη ανέβηκε μέσα σε λίγη ώρα στα trends και έγινε viral, αφού σχεδόν όλοι σχολίαζαν την έστω θα λέγαμε...ακουστική εμφάνισή του στο μουσικό show του Alpha.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω μπήκε «πυρκαγιά» στα πληκτρολόγια, τα οποία δεν σταμάτησαν να γράφουν για το ήθος του Πασχάλη Τερζή, αλλά και τη μοναδικότητα της φωνής του.

Σπάνιο ντοκουμέντο: Οι απίστευτες αποκαλύψεις του Πασχάλη Τερζή για τον Στέλιο Καζαντζίδη - «Πονάω με...» (Video)

Σε μια από τις σπανιότατες συνεντεύξεις που έχει δώσει στη μεγάλη καριέρα του, ο Πασχάλης Τερζής είχε μιλήσει για τη γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, κάνοντας απίστευτες αποκαλύψεις και αναφέροντας πως πονάει με τα τραγούδια του. Δείτε το σπάνιο ντοκουμέντο παρακάτω.

Τα αποσπάσματα προέρχονται από την εκπομπή «Συναντήσεις» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο που προβλήθηκε το 2005 και επαναπροβλήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019 από την ΕΡΤ 2 και πλέον αποτελούν σπάνια ντοκουμέντα. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την υγεία του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share