Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Πασχάλης Τερζής: Απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με όσα γράφονται για την υγεία του

«Εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει...»

3 Οκτωβρίου 2022 07:24
Κόλαφος ο Πασχάλης Τερζής: Απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με όσα γράφονται για την υγεία του
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Πασχάλης Τερζής είχε απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πολλά προβλήματα υγείας. Παράλληλα, «εγκεφαλικό» έπαθε ο τραγουδιστής με την εικόνα που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα.

«Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου… Η δουλειά μου και το τραγούδι δε μου έχει λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα, όπου βρισκόμουν… Δε ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο cd γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Δε μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο χρονικό διάστημα γιατί περίμενα να βρω αυτό που θα με συγκινήσει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όσο για το αν θα τον δούμε σε κάποια μεγάλη πίστα, ο ίδιος τόνισε: «Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ!»

Τέλος, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν διάφορα για την υγεία του, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Δε στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, έχει το δικαίωμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Εικόνα σοκ: Με μπαστούνι ο Πασχάλης Τερζής σε σπάνια εμφάνιση στη Χαλκιδική!

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να έχει "φύγει" από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σε κάθε εμφάνισή του δεν μαγνητίζει όλες τις κάμερες;

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται κυρίως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, όπου περνά ποιοτικά το χρόνο.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα επιστρέψει στο τραγούδι

Χτες, ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το παρών σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Μια φωτογραφία που μας προβλημάτισε καθώς μπορεί να δείχνει υγιέστατος, αλλά κυκλοφορούσε με μαγκούρα! Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

μπαστούνι Πασχάλης Τερζής

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share