Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Εγκεφαλικό» για τον Πασχάλη Τερζή: Άφωνος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα

Άκρως αποκαλυπτική!

29 Σεπτεμβρίου 2022 20:53
«Εγκεφαλικό» για τον Πασχάλη Τερζή: Άφωνος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα
(ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΟΥ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απρόσμενη δημοσίευση προέβη η Γιάννα Τερζή μέσα από το Instagram πριν από λίγες ώρες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις ξεχωριστές εικόνες που προκαλούν «εγκεφαλικά». Με την ευκαιρία δείτε την τραγωδία που έζησε ο Πασχάλης Τερζής με την πρώτη του γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε τρεις εικόνες στις οποίες τον πρώτο λόγο έχει το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ και οι οποίες πιθανότατα προέρχονται από κάποια νέα της φωτογράφηση.

«All the glitterz» σχολίασε λιτά στη λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την δημοσίευση, η τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να κατακλύσουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εικόνα σοκ: Με μπαστούνι ο Πασχάλης Τερζής σε σπάνια εμφάνιση στη Χαλκιδική!

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να έχει "φύγει" από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σε κάθε εμφάνισή του δεν μαγνητίζει όλες τις κάμερες;

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται κυρίως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, όπου περνά ποιοτικά το χρόνο.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα επιστρέψει στο τραγούδι

Χτες, ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το παρών σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Μια φωτογραφία που μας προβλημάτισε καθώς μπορεί να δείχνει υγιέστατος, αλλά κυκλοφορούσε με μαγκούρα! Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

μπαστούνι Πασχάλης Τερζής

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share