Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Χείμαρρος ο Σταμάτης Φασουλής: «Δε μου έμειναν λεφτά, τα ξόδεψα όλα σε...»

Τι εξομολογήθηκε για τις οικονομικές του απολαβές;

31 Μαρτίου 2023 23:08
Χείμαρρος ο Σταμάτης Φασουλής: «Δε μου έμειναν λεφτά, τα ξόδεψα όλα σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χείμαρρος» ήταν ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος μίλησε για όλα στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US. Ο γνωστός σκηνοθέτης εξομολογήθηκε ότι ξόδεψε όλα του τα λεφτά και δεν του έχει μείνει τίποτα.

"Δεν τα πάω πολύ καλά με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ό,τι έζησα μέχρι τα έξι μου χρόνια είναι αυτό από το οποίο αντλώ μέχρι σήμερα. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα ανάγκη, μόνο για να γεμίσω ένα κενό", είπε αρχικά. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η καταγωγή του Σταμάτη Φασουλή.

"Έχω κάνει 5-6 πολύ καλές δουλειές, αλλά έχω κάνει όμως και πολύ κακές δουλειές. Αυτά που ήθελα πολύ να κάνω δεν τα τελείωσα. Ήθελα απλά να γεμίσω το χρόνο. Δεν δούλευα τόσο πολύ για τα λεφτά, δεν μου έμεινε τίποτα. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω αυτοκίνητο... ένα σπίτι 82 τ.μ. έχω... Τα ξόδεψα όλα σε ταξίδια. Δεν μου έλειψε η αγάπη, αλλά ούτε και μου περίσσεψε. Παραμένω σκανδαλωδώς ανοιχτός στους ανθρώπους", πρόσθεσε

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: "Το J2US ήρθε σε μια περίοδο που βουλιάζαμε θεατρικά. Ήρθε μέσα στη πανδημία κι ήταν σωτήριο. Ως κριτής θέλω να βοηθήσω με έναν δικό μου τρόπο. Έζησα τις εποχές που το τραγούδι έλαμπε και καθόριζε τις ζωές μας. Τα μόνα μπουζούκια που πήγαινα, μέχρι που πέθανε, ήταν στου Τσιτσάνη, στο Χάραμα. Ήταν προσκύνημα".

Δείτε το βίντεο

Κατά μέτωπο επίθεση από Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ο Σταμάτης Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα...»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε για τον Σταμάτη Φασουλή την περίοδο που ήταν στο J2US σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Εγώ δεν αισθάνομαι εδώ ότι διαγωνίζομαι. Είναι η παρουσία μου εδώ και δεν δίνω καμία σημασία αν διαγωνίζομαι ή όχι. Όσο με θέλει ο κόσμος θα καθίσω, όταν πάψει να με ψηφίζει θα αποχωρίσω. Αλλά θα το έχω ευχαριστηθεί», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε στη συνέχεια για τον Σταμάτη Φασουλή: «Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο. Εγώ τον λατρεύω τον Φασουλή και νομίζω ότι είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα». Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο που έκανε η γνωστή συγγραφέας και προκλήθηκε χαμός.

«Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε οι περσόνες, ούτε τα λεφτά», είπε κλείνοντας η Μάρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share