Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;»

Το χυδαίο σχόλιο καταγράφηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

25 Νοεμβρίου 2021 19:45
Σάλος με σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που η Λάουρα Νάργες που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του "Alpha", συζητούσε με την Κατερίνα Καινούργιου για τον Χρήστο Σαντικάι, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες, η Μάρα Μεϊμαρίδη παρενέβη ρωτώντας με τον πιο τραγικό και χυδαίο τρόπο για την καταγωγή του τραγουδιστή.

Η Νάργες μάλιστα αποκάλυψε, κατά την παρουσία της στη συγκεκριμένη εκπομπή, πως έδωσε μάχη με τη βουλιμία.

μαρα-μειμαριδη-χρηστοσ-σαντικαι

«Αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι; Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να της εξηγήσει ποιος είναι ο Χρήστος Σαντικάι υπενθυμίζοντας τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ύμνους του Πάσχα που τραγουδούσε στην παιδική του ηλικία.

μαρα-μειμαριδη

«Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;», συνέχισε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να την παρακαλάει να μη λέει τέτοια.

«Τι με βαράς κι εσύ καλέ; Να μάθω από πού είναι. Ελληνας;», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με τη Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως ο σύντροφός της κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ακόμη ήταν δυο ετών.

σαντικαι-ναργεσ-μειμαριδη

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά προφανώς», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Οχι, το Σαντικάι μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες», πρόσθεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη και έκλεισε τον σχολιασμό με την παρατήρηση: «Ωραίος γκόμενος είναι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share