Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είναι από την Αθήνα: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή του Σταμάτη Φασουλή

Το γνώριζαν ελάχιστοι!

13 Νοεμβρίου 2022 16:39
Δεν είναι από την Αθήνα: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή του Σταμάτη Φασουλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο Σταμάτης Φασουλής σχετικά με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι η περιουσία του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη θέση του κριτή, ενώ μίλησε επίσης για τη σχέση του με τους υπόλοιπους.

«Δεν έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αγαπησιάρης προς όλους και είναι κι ο ίδιος αγαπητός σε όλους. Είναι ένας λόγος για το σόου», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε παρακάτω, εκείνη που θα του λείψει πολύ είναι η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δεν θα βρίσκεται φέτος μαζί τους.

«Θα μου λείψει η Μαρία Μπακοδήμου. Είχαμε γίνει μια παρέα με μυστικά που δεν λέγαμε ούτε στους δικούς μας ανθρώπους, ανταλλάξαμε ζωές σχεδόν», δήλωσε.

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή, μίλησε πρώτα για το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη και όπως είπε, δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε.

Μάλιστα, δήλωσε πως θα τη σκηνοθετούσε. «Βεβαίως, θα την σκηνοθετούσα. Την είχα δει στο Mama Mia και ήταν πολύ καλή. Έχω κάτι υπόψη μου, αλλά θέλει ακόμα δύο χρόνια να μεγαλώσει», είπε.

Όσο για τη ζωή του, τα χρήματα που κέρδισε και τους έρωτες που γνώρισε, ανέφερε: «Από την δουλειά μου έβγαλα πολλά χρήματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χρειάζεται να δουλεύω από εδώ και πέρα. Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σάτιρα στη σύγχρονη κοινωνία. «Λόγω του πολιτικά ορθού η σάτιρα και η κωμωδία "πνίγονται" σήμερα. Ζούμε σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο», τόνισε.

Η άγνωστη καταγωγή του Σταμάτη Φασουλή

Μπορεί ο μεγάλος θεατράνθρωπος να ζει πολλά χρόνια στην πρωτεύουσα και να έχει μεγαλουργήσει στις αθηναικές σκηνές, ωστόσο έλκει την καταγωγή του από αλλού.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Σταμάτης Φασουλής κατάγεται από τα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share