Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόμβα Σταμάτη Φασουλή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Του εύχομαι να...»

Αποκάλυψη!

2 Νοεμβρίου 2022 14:42
Βόμβα Σταμάτη Φασουλή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Του εύχομαι να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης όταν ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε ότι καλό θα ήταν να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους αθώους και τους ενόχους.

Όταν τον λόγο πήρε ο Σταμάτης Φασουλής και ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα, επανέλαβε όσα είπε ο Χατζηπαναγιώτης και επεσήμανε: «Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, του εύχομαι περαστικά!».

Ο Φασουλής επίσης ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν να αντικαθίσταται από τη νέα σεζόν στο «Just The 2 of Us» και όταν άκουσε ότι ακούγεται έντονα το όνομα τη Καλομοίρας για την αντικατάστασή του, είπε πως χαίρεται πολύ και πως δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Σταμάτης Φασουλής για Πέτρο Φιλιππίδη

Σταμάτης Φασουλής: «Γινόμουν “στουπί” κάθε βράδυ για να αντέξω την έκθεση σε δημόσιους χώρους»

Ο Σταμάτης Φασουλής έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τον τρόπο που αντιμετώπιζε την δημοσιότητα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο διάσημος σκηνοθέτης μιλώντας σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπιζε τον κόσμο που συναντούσε σε δημόσιους χώρους και εξομολογήθηκε αποζητούσε το αλκοόλ για να αντιμετωπίσει την πολυκοσμία.

«Φαίνεται κάτι απόμακρο σε μένα. Είναι γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά σε δημόσιους χώρους. Αισθάνομαι πολύ ευάλωτος. Στην αρχή τους απέφευγα και μετά μπήκα με θράσος και γινόμουν “στουπί” κάθε βράδυ για να το αντέξω. Έπινα πάρα πολύ για καμιά δεκαριά χρόνια. Βγήκα στην αγορά με ένα ποτήρι αλκοόλ στο χέρι. Και εκεί ήμουν λίγο ειρωνικός και λίγο υπερόπτης. Περισσότερο αυτοσαρκαζόμουν. Αυτό σταμάτησε και τώρα ζω στο διαμέρισμά μου και στο θέατρο, δεν θέλω τίποτα άλλο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share