Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Ξεκαθαρίστηκε δημόσια: Παντρεύει πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» η Άντζελα Γκερέκου;

Το δημοσίευμα που σχολιάστηκε από ηθοποιό

24 Μαρτίου 2023 09:54
Ξεκαθαρίστηκε δημόσια: Παντρεύει πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» η Άντζελα Γκερέκου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου έχει δει πολλά δημοσιεύματα να την αφορούν, ιδιαίτερα μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, με την ίδια να διατηρεί εξαιρετική στάση, αν κι έχουν επεκταθεί και σε συναδέλφους της.

Την αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Λιάντου. Η Μυρτάλη από τη «Γη της Ελιάς» επεσήμανε, ότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα... γαμήλια που την αφορούν για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, αναφέροντας μάλιστα πως είναι και έγκυος, με την Γκερέκου, που προχώρησε και σε μια προσωπική εξομολόγηση, να προβάλλεται ως η κουμπάρα.

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη μητέρα της αποκαλύπτοντας τη συμβουλή της: «Έχω γελάσει με δημοσιεύματα που λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου. Συμβουλεύομαι τη μητέρα μου. Μου είχε πει να μη φοβάμαι την αλλαγή αλλά τη σταθερότητα. Μέχρι τα 20 δεν ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Επειδή είμαι από καλλιτεχνική οικογένεια έπαιρνα εφόδια χωρίς να το καταλαβαίνω».

Σάλος με Τόλη Βοσκόπουλο: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή - Στο περιθώριο η Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως βέβαια και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστρια του και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία -σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time- είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, το οποίο θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού το θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

Σάλος με Τόλη Βοσκόπουλο: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή - Στο περιθώριο η Άντζελα Γκερέκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share