Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αρχίσει να...»

Τι εξομολογήθηκε;

21 Μαρτίου 2023 08:02
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αρχίσει να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και στο Youfly.gr, είχε παραχωρήσει πριν καιρό η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μίλησε για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και για τον Τόλη Βοσκόπουλο, κάνοντας αποκαλύψεις «φωτιά» για το βιβλίο που είχε αρχίσει να γράφει.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Προς το παρόν η Μαρία σπουδάζει και η αλήθεια είναι πως φαίνεται να την ενδιαφέρει γιατί έχει λάβει μέρος σε κάποια επεισόδια της σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια της ΕΡΤ. Αν αρχίσει σημαντικά να την ενδιαφέρει, θα κοιτάξουμε μήπως πάει σε κάποια δραματική σχολή. Δεν είναι καλό να βάζεις εμπόδια στα όνειρα των παιδιών σου αν βλέπεις πως είναι κάτι που αγαπούν και τα κάνει ευτυχισμένα» δήλωσε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου και Τόλης Βοσκόπουλος

Όσον αφορά το βιβλίο του Τόλη Βοσκόπουλου που δεν ολοκλήρωσε ποτέ είπε:

«Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: “Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει” και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ».

Ολόγυμνη η Άντζελα Γκερέκου: Οι φωτογραφίες «φωτιά» που θέλει να κάψει

Το Playboy την ψήφισε ως την ομορφότερη πολιτικό του πλανήτη και προφανώς το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο. Πριν χρόνια η Άντζελα Γκερέκου είχε ποζάρει ολόγυμνη στο γνωστό αντρικό περιοδικό και μάλλον, πλέον, θέλει να κάψει τις φωτογραφία «φωτιά».

«Η μόνη μεγάλη αλήθεια είναι να ζεις πραγματικά τον έρωτα και να αφήνεσαι χωρίς προϋποθέσεις και συμβιβασμούς». Τάδε έφη Άντζελα Γκερέκου τον μακρινό Ιανουάριο του 1996. Και αν αναρωτιέσαι «γιατί την θυμηθήκαμε», η απάντησή μας θα είναι αφοπλιστική: «Διότι ποτέ δεν την ξεχάσαμε». Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το αμερικανικό Playboy ψήφισε τις ομορφότερες πολιτικούς του πλανήτη και στην 1η θέση φιγουράρισε με διαφορά η Άντζελα Γκερέκου. Και όχι άδικα. Μεσογειακή ομορφιά, Χολυγουντιανό sexiness και γαλάζια μάτια που σε καθηλώνουν με ένα βλέμμα.

Ολόγυμνη η Άντζελα Γκερέκου στήθος

Έτσι ακριβώς όπως καθήλωσε και τους αναγνώστες του ελληνικού Playboy, όταν και πόζαρε στο εξώφυλλο του τεύχους «Ιανουάριος 1996». Ήταν η εποχή που αποτελούσε την πιο ποθητή γυναίκα, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό μέσω της ερμηνείας της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Πρόβα Νυφικού». Αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του φωτογράφου C. Coutayar σε μία ασπρόμαυρη φωτογράφιση που μνημονεύεται μέχρι σήμερα, καθώς πρόκειται για την πρώτη και τελευταία γυμνή φωτογράφιση της ζωής της.

Ολόγυμνη η Άντζελα Γκερέκου

Και το σημερινό flashback του Playboy Greece είναι αφιερωμένο σε μία γυναίκα, που πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, είναι καθολικά αποδεκτή από ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό. Και οι λόγοι βρίσκονται παρακάτω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share