Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Κατάθεση ψυχής από Άντζελα Γκερέκου: «Αφού κλάψεις, θρηνήσεις, μπορείς να...»

Τι εξομολογήθηκε;

23 Μαρτίου 2023 13:49
Κατάθεση ψυχής από Άντζελα Γκερέκου: «Αφού κλάψεις, θρηνήσεις, μπορείς να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την εμπειρία της από την αγιογραφία και την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλο μίλησε η Άντζελα Γκερέκου στο Πεμπτουσία TV και έκανε μια κατάθεση ψυχής. Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός εξομολογείται τη βοήθεια που έχει βρει στην πίστη, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο που βίωσε σε δύσκολες στιγμές της ζωής της.

«Η αγάπη μου για την αγιογραφία ξεκίνησε από την επαφή που είχα μέσα από μία ευλογημένη συνάντηση με έναν πατέρα της Μονής Δοχειαρίου, που μου γνώρισε την Αγία Φιλοθέη. Αγάπησα το βίο αυτής της μοναχής, εντυπωσιάστηκα από το έργο της», δηλώνει η Άντζελα Γκερέκου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο με βοήθησε πάρα πολύ και σε δικά μου θέματα, απώλειες και δύσκολες στιγμές. Για μένα είναι ένα είδος προσευχής και σύνδεσης πνευματικής με τον ανώτερο εαυτό μας. Μία γαλήνη και μία ηρεμία στην ψυχή», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Η προσευχή με έχει βοηθήσει πολύ, είτε η αναζήτηση και το διάβασμα», τονίζει η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε το βίντεο

«Αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Όλοι χρειαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το πιο καθαρό, αγνό και φωτεινό εαυτό μας μέσω της πίστης μας», καταλήγει η Άντζελα Γκερέκου.

Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου: «Δεν σέβεστε τον σύζυγό μου που...»

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τα social media, τονίζοντας πως κάποιοι δε σέβονται το σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο. Αφορμή ήταν ένα δημοσίευμα που την θέλει σε νέα σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Γη της Ελιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω».

«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share