Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Σιωπή...»: Το μήνυμα της Άντζελας Γκερέκου για την τραγωδία στα Τέμπη

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

4 Μαρτίου 2023 15:49
«Σιωπή...»: Το μήνυμα της Άντζελας Γκερέκου για την τραγωδία στα Τέμπη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως όλος ο ελληνικός λαός έτσι και η Άντζελα Γκερέκου είναι συγκλονισμένη μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Η ίδια προέβη σε ένα λιτό μήνυμα στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα του Αρχάγγελου Γαβριήλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε μόνο μια λέξη: «Σιωπή».

Μπροστά σε αυτή την τραγωδία, η γνωστή ηθοποιός δεν είναι η μόνη που δημοσίευσε κάτι σχετικό. Πολλά δημοφιλή πρόσωπα της showbiz πήραν θέση, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Διαλυμένη» η Ναταλία Γερμανού: «Σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε...»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει κάνει όλη την Ελλάδα να πενθεί και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρισκόταν ακριβώς στο ίδιο κλίμα, όπως φάνηκε από την έναρξη.

Το σήμα της εκπομπής δεν ήταν αυτό που συνηθίζει να είναι. Με το #kalytera και την παρουσίαση των ονομάτων των συμμετεχόντων και της παρουσιάστριας άρχισε η εκπομπή, με τη Ναταλία Γερμανού να εξηγεί: «Δεν είμαστε “καλύτερα δε γίνεται”. Είμαστε μια εκπομπή που ορφάνεψε από τίτλο, τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα. Δεν αισθανόμαστε έτσι, νιώθουμε ακριβώς όπως κι εσείς».

«Συζητούσαμε τι θα κάνουμε, αν θα βγούμε κι αν βγούμε τι θα κάνουμε και τι θα πούμε. Είμαστε επαγγελματίες, αλλά και κανονικοί άνθρωποι. Σφίγγεται η ψυχή μας. Κλαίμε και νιώθουμε όπως κι εσείς. Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεδικαστές. Σεβασμός στους ανθρώπους που χάθηκαν και σεβασμός στις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη. Θα προσπαθήσουμε να είμαι ψύχραιμοι και πάνω από όλα αντικειμενικοί».

Κραυγή αγωνίας της Μαρίας Μπακοδήμου: «Μας έχει πονέσει πολύ...»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει επισκιάσει τα πάντα με την ανείπωτη θλίψη για τα θύματα της σύγκρουσης των δύο τρένων, επομένως και οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλάζουν θεματολογία, όπως επεσήμανε και η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου, που πρόσφατα προχώρησε σε μια σοκαριστική μαρτυρία, μαζί με τους συνεργάτες της εμφανίστηκε με τρεμάμενη φωνή στον αέρα της εκπομπής της «Γεια σου» και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ο, τι συνήθως. Το δυστύχημα στα Τέμπη πραγματικά είναι για όλους μας κάτι αδιανόητο, ενώ πολλές είναι οι οικογένειες που έχουν ξεκληρηστεί και κανείς δυστυχώς δεν μπορεί να τους δώσει κουράγιο.

«Γεια σας, καλό σας μεσημέρι. Ναι είναι αυτό το “Γεια σου” προσαρμοσμένο σε αυτό το πένθος που ζούμε όλοι και σε αυτή την τραγωδία που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στη χώρα γι΄αυτό και εμείς αλλάξαμε το πρόγραμμά μας, αλλάξαμε τη θεματολογία μας γιατί είναι αδύνατο να ασχοληθούμε με κάτι άλλο πέρα από αυτό που μας έχει πονέσει πάρα πολύ» είπε στην έναρξη της εκπομπής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share