Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Αννίτα Πάνια με τη «διαρροή» βίντεο που τη δείχνει μεθυσμένη - «Έχω κι ένα παιδί...»

Δείτε το βίντεο

18 Μαρτίου 2023 20:29
Έξαλλη η Αννίτα Πάνια με τη «διαρροή» βίντεο που τη δείχνει μεθυσμένη - «Έχω κι ένα παιδί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη έγινε η Αννίτα Πάνια με τη διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο που τη δείχνει μεθυσμένη! Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε ένα θηρίο, καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, έχει και ένα παιδί.

«Ποιοι το βρήκαν και το κυκλοφόρησαν αυτό; Και για ποιο λόγο; Θέλω να τους βρείτε», είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους στενούς της συνεργάτες πραγματικά έξαλλη. «Μα είναι δυνατόν; Έχω κι ένα παιδί! Τι κάθονται και ψάχνουν;», αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένη. Με την ευκαιρία, δείτε το πραγματικό όνομα της Αννίτας Πάνια.

Πληθωρική προσωπικότητα αλλά κλειστή ως προς την προσωπική της ζωή, υπέπεσε κι αυτή σε ένα λάθος και μάλιστα δημόσια! Βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια και ξανακυκλοφορεί τώρα στο διαδίκτυο, την δείχνει μεθυσμένη on air, να χάνει τα λόγια της και να χαζογελά, με το κρασί στο χέρι και μαλλί έξαλλο!

Δείτε το βίντεο:

«Βόμβα» από Αννίτα Πάνια: «Είχε κυκλοφορήσει ροζ βίντεο με εμένα στο...»

Η Αννίτα Πάνια μέσω της εκπομπής της στον Alpha, έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε πως παλαιότερα υπήρξε πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο Internet, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Έπεσε θύμα απάτης καθώς κάποιοι χρησιμοποιώντας το πρόσωπό της με τη βοήθεια του μοντάζ έφτιαξαν ένα ροζ βίντεο που φαινόταν ότι ήταν εκείνη πρωταγωνίστρια. Με την ευκαιρία, δείτε τη μεγάλη περιουσία του Νίκου Καρβέλα.

Για κάποιο διάστημα όπως είπε οι γύρω της την κοιτούσαν καχύποπτα γιατί δεν γνώριζαν αν ήταν αληθινό βίντεο μέχρι που της το έδειξαν.

Με καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα πάνω στη συζήτηση για τα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η παρουσιάστρια ανέφερε τι συνέβη στην ίδια: «Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια στο Internet ερωτικής συνεύρεσης, πολυπληθούς. Έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν με multi ethnic πρόσωπα.

Κάποια στιγμή υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου είχαν μπει στο τρυπάκι ότι μπορεί να παίζει, γιατί δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στη ζωή του. Με κοιτούσαν καχύποπτα μέχρι που ήρθαν και μου το δείξανε».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share