Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δεν είχε ιδέα ο Νίκος Καρβέλας: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Αννίτας Πάνια

Το γνωρίζατε;

25 Φεβρουαρίου 2023 12:44
Δεν είχε ιδέα ο Νίκος Καρβέλας: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια είναι γνωστή εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, έχοντας αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση με τις αντισυμβατικές εκπομπές της, αλλά και λόγω του γάμου της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια, αν και μεγάλωσε στα Εξάρχεια, έχει καταγωγή από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας, έναν τόπο τον οποίο επισκέπτεται συχνά πυκνά μαζί με τον Νίκο Καρβέλα μέχρι σήμερα και παρά το διαζύγιό τους. Με την ευκαιρία, δείτε τη μεγάλη περιουσία του τραγουδιστή.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί για την Αννίτα Πάνια είναι πως οι σπουδές της ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό πεδίο. Η ίδια τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείται μέχρι και σήμερα με την ποίηση και τη στιχουργία.

Δεν είχε ιδέα ο Νίκος Καρβέλας: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Αννίτας Πάνια

Μάλιστα, έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Αννίτας Πάνια

Κάτι που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι πως το μικρό όνομα της παρουσιάστριας δεν είναι το πραγματικό της. Η Αννίτα Πάνια, που γεννήθηκε το 1970, βαπτίστηκε ως «Αναστασία».

Ωστόσο, επειδή δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια, μπορεί να διαφεύγει μέχρι και στον Νίκο Καρβέλα.

Τρελαθήκαμε: Το αδιανόητο ζεϊμπέκικο 58χρονου που έκανε την Αννίτα Πάνια να φωνάζει στον αέρα

Στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια έχουμε δει ουκ ολίγες φορές περιστατικά, που έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία και, μεταξύ αυτών, ήταν ένα ζεϊμπέκικο καλεσμένου της, που σήκωσε την ίδια και... όλο το πάνελ στον αέρα.

Ο 58χρονος Γιώργος πήγε στο «Αννίτα Κοίτα» πέρυσι, για να αναζητήσει γυναίκα και μίλησε στην Αννίτα για την ανάγκη του να βρει μια σύντροφο. Στην προσπάθεια του να φανεί πειστικός, αποφάσισε να... ρίξει τη ζεϊμπεκιά του και ενθουσίασε τους πάντες.

Η Πάνια τον κοιτούσε άναυδη και όλο το πάνελ ζητωκραύγαζε για χάρη του, με τον ίδιο στο τέλος να επιφυλάσσει μια ιδιαίτερη έκπληξη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αρχίσει να φωνάζει, δίχως να υπολογίζει πως βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της, παρόμοιο με εκείνο που είχε ξεσηκώσει όλους τους θεατές σε μια άλλη περίπτωση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share