Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οριστική η διαθήκη του Νίκου Καρβέλα: Αυτή είναι η περιουσία που μοιράζει ο τραγουδοποιός - Τι μοιράζει σε καθένα από τα τρία του παιδιά

Ο πελαργός... έφερε εξελίξεις

9 Δεκεμβρίου 2022 10:48
Οριστική η διαθήκη του Νίκου Καρβέλα: Αυτή είναι η περιουσία που μοιράζει ο τραγουδοποιός - Τι μοιράζει σε καθένα από τα τρία του παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας έχει ξεπεράσει πια τα 70 του χρόνια, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του, που αφορούν μέχρι και το μοίρασμα της περιουσίας του, ειδικά από τη στιγμή που ο πελαργός τον επισκέφθηκε ξανά πρόσφατα.

Ο πελαργός κατέφθασε και μετά το μαιευτήριο σειρά έχει ένα άλλο ραντεβού εξίσου σημαντικό για τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό με τον συμβολαιογράφο. «Άλλαξέ τα όλα και γρήγορα» ήταν η εντολή του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας αποφασισμένος να μοιράσει ξανά όλη του την περιουσία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ερχομό του τρίτου του γιού και θέλει όλα τα έχει μοιράσει μέχρι να χρονίσει.

Ούτε ο ίδιος, που απάντησε σε έντονες φήμες πρόσφατα, δεν περίμενε πως στα 70 του χρόνια θα ζούσε ξανά τέτοιες χαρές. Κι όμως η νέα του σύντροφος, η Έλενα Φερεντίνου τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Παρά τα 39 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, όμως επειδή ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είναι στα 70 του φρόντισε να έχει εξασφαλισμένη και την τρίτη γυναίκα της ζωή του, μετά τις Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.

Μια απόφαση που, σύμφωνα με το YES MAGAZINE, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους τους, οι οποίες έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους! Δείτε λεπτομέρειες στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα της χώρας...

Άλλαξε την διαθήκη του ο Νίκος Καρβέλας: Η απόφαση που έφερε σε πανικό Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια!

Ο «πόλεμος» με την Πάνια για την περιουσία και η θέση της Βίσση

«Πόλεμος», πάντως, είχε ξεσπάσει για την μοιρασιά της περιουσίας του Νίκου Καρβέλα και της Ανίτας Πάνια μετά τον χωρισμό τους, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού. Ο συνθέτης είχε φύγει μήνες από το σπίτι τους στην Εκάλη, στο οποίο παρέμεινε η Αννίτα Πανιά με το γιο τους Αντρέα.

Ήδη ο Νίκος Καρβέλας αναζητούσε, συμφωνά με το περιοδικό Ciao, άλλη κατοικία, κοντά τους, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν και πάλι το ζευγάρι περνούσε κρίση στη σχέση του.

Πέρα απ’ αυτό, ήδη οι δύο τους ήταν σε συνεννόηση για το ποσό της διατροφής που θα πρέπει να πληρώνει ο συνθέτης στην Αννίτα Πάνια, κάτι το οποίο ανεξαρτήτως διαζυγίου ισχύει από τώρα, καθώς πλέον οι τρεις τους δεν ζουν μαζί.

Άγνωστο παραμένει – και θα παραμείνει – και το ποσό των μετρητών που κλήθηκε να μοιράσει το ζευγάρι, χρήματα που αποκτήθηκαν κατά την κοινή τους ζωή και τα οποία βρίσκονται αποταμιευμένα σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όπως λένε πηγές που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, θέμα τέθηκε και για τη χρήση της εξοχικής τους κατοικίας στην Καλαμάτα, όπου τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι με το γιο τους περνούσαν πολλούς μήνες κάθε χρόνο. Πέρα από τα ακίνητα και τα μετρητά, υπήρχαν και τα λοιπά πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία, αυτοκίνητα, μεταξύ τους αλλά και ανάμεσα στους δικηγόρους τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Νίκος Καρβέλας ήταν εκείνος που ανέλαβε το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος, καθώς η δική του περιουσία ήταν σαφώς μεγαλύτερη από εκείνη της Αννίτας Πανιά, τα οικονομικά της οποίας ουσιαστικά άρχισαν να μπαίνουν σε τάξη από τότε που οι δυο τους ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο πλάι του και προτάθηκε να γίνει μάρτυρας υπέρ του στη διαδικασία για το μοίρασμα της περιουσίας, αν και το πρώην ζευγάρι βρήκε τη λύση εξωδικαστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share