Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται: Η δήλωση του Άγγελου Λάτσιου για το κορίτσι του, Γαία Μερκούρη

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

11 Μαρτίου 2023 22:01
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται: Η δήλωση του Άγγελου Λάτσιου για το κορίτσι του, Γαία Μερκούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Full in love είναι εδώ και δύο χρόνια περίπου ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου η δυνατή φιλία τους τελικά εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, ζουν τον απόλυτο έρωτα και αυτό το αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά μέσα από τις φωτογραφίες και τις εξομολογήσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο, που μοιράζονται στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της.


Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Άγγελο Λάτσιο, καθώς η αγαπημένη του, Γαία έχει τα γενέθλιά της και όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγαπημένος της ευχηθεί και δημόσια.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της συντρόφου του, Γαίας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τη συνόδευσε με τις ευχές του.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται: Η δήλωση του Άγγελου Λάτσιου για το κορίτσι του, Γαία Μερκούρη

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη: «Και τα τέσσερα παιδιά μου ήθελα να...»

Αποκαλύψεις «φωτιά» έκανε πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σχετικά με τη μητρότητα. Με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια), η παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, καθώς ήθελε πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της. Με την ευκαιρία, δείτε τη συμφωνία που έκανε με τον Γιάννη Λάτσιο 13 χρόνια μετά το διαζύγιο.

«Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες…το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα! Τι είναι αυτό -που δεν μπορώ να καταλάβω- το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;», ήταν η ερώτηση που έθεσε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της για τις γυναίκες που περνούν επιλόχειο κατάθλιψη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για τις εγκυμοσύνες της: «Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη ομολογώ, ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και πολύ γρήγορα όμως στη δουλειά, υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, δουλειά, οικογένεια και άνδρας και όλα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share