Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χαζομαμά» η Δωροθέα Μερκούρη: «Την βλέπω όταν κοιμάται και...» - Η αποκάλυψη για την κόρη της, Γαία Μερκούρη

«Δεν έγινα μαμά στη σημερινή εποχή, που...»

27 Φεβρουαρίου 2023 15:44
«Χαζομαμά» η Δωροθέα Μερκούρη: «Την βλέπω όταν κοιμάται και...» - Η αποκάλυψη για την κόρη της, Γαία Μερκούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα για το modeling και για την μητρότητα. Με την ευκαιρία, δείτε την ερωτική εξομολόγηση του Άγγελου Λάτσιου στην κόρη της Γαία Μερκούρη.

«Όλα στο modeling ήταν τέλεια, ήμουν πολύ τυχερή. Στην εποχή μας οι αμοιβές ήταν πολύ ψηλές, μπορούσες να ζήσεις άνετα. Από τους Έλληνες σχεδιαστές λατρεύω τον Βασίλη Ζούλια. Είμαστε σαν αδέρφια», είπε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Για την καριέρα της ως ηθοποιός και την σχέση της με τα παιδιά της ανέφερε πως: «έχω κάνει αρκετά πράγματα που νιώθω περήφανη στο εξωτερικό. Είναι δύσκολο να κάνεις διεθνή καριέρα, αν δεν έχεις την προφορά να παίξεις σε ταινίες. Ήμουν 25 ετών, όταν έγινα μαμά. Δεν είχα μάθει τον τρόπο να διαχειρίζομαι και τα παιδιά μου και την καριέρα μου. Δεν έγινα μαμά στη σημερινή εποχή, που υπάρχει όλη αυτή η πληροφορία και βοήθεια μέσω διαδικτύου. Δεν υπήρχε η συγκέντρωση που χρειαζόμουν».

Για την κόρη της Γαία Μερκούρη είπε πως «η Γαία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έχει πολλά ταλέντα, είναι πανέξυπνη. Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο κρεβατάκι της και κοιμάται και ξυπνάει».

"Ζουν κάτι δικό τους...": Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την Γαία Μερκούρη και τον Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι από τα ζευγάρια που απασχόλησαν την περσινή χρονιά ως η νέα σχέση στην showbiz. Τα δύο παιδιά δεν διστάζουν να δημοσιεύουν προσωπικές τους στιγμές στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο.

Πρόσφατα η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της κόρης της, Γαίας Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και αρχικά, τόνισε πως η ίδια δεν φοβάται καθόλου για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της κόρης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Για εμένα είναι παιδάκια. Δεν βλέπω κάποια δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δύο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά, μου τα στέλνουν οι φίλοι μου και βάζω τα γέλια. Ζουν κάτι δικό τους», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν έχει συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση των παιδιών τους, η Δωροθέα Μερκούρη ανέφερε πως προτιμά να κρατά μια διακριτική στάση.

«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Είπαμε... ζουν κάτι δικό τους», τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share