Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Η Γαία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της (Video)

«Δεν είχα μάθει τον τρόπο να διαχειρίζομαι και τα παιδιά μου και την καριέρα μου»

11 Μαρτίου 2023 11:52
«Η Γαία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα για το modeling αλλά και για την κόρη της, Γαία.

Διαβάστε επίσης: "Ζουν κάτι δικό τους..." - Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την Γαία Μερκούρη και τον Άγγελο Λάτσιο

«Όλα στο modeling ήταν τέλεια, ήμουν πολύ τυχερή. Στην εποχή μας οι αμοιβές ήταν πολύ ψηλές, μπορούσες να ζήσεις άνετα. Από τους Έλληνες σχεδιαστές λατρεύω τον Βασίλη Ζούλια. Είμαστε σαν αδέρφια», είπε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Για την καριέρα της και την σχέση της με τα παιδιά της ανέφερε: «Έχω κάνει αρκετά πράγματα που νιώθω περήφανη στο εξωτερικό. Είναι δύσκολο να κάνεις διεθνή καριέρα, αν δεν έχεις την προφορά να παίξεις σε ταινίες.

Ήμουν 25 ετών, όταν έγινα μαμά. Δεν είχα μάθει τον τρόπο να διαχειρίζομαι και τα παιδιά μου και την καριέρα μου. Δεν έγινα μαμά στη σημερινή εποχή, που υπάρχει όλη αυτή η πληροφορία και βοήθεια μέσω διαδικτύου. Δεν υπήρχε η συγκέντρωση που χρειαζόμουν».

Για την κόρη της ανέφερε: «Η Γαία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έχει πολλά ταλέντα, είναι πανέξυπνη. Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο κρεβατάκι της και κοιμάται και ξυπνάει».

Κόλαφος η Δωροθέα Μερκούρη: «Τα παιδιά μας ζούνε...» - Σύγκρυο για την Ελένη Μενεγάκη!

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τον τελευταίο καιρό. Η σχέση τους βέβαια έχει την ιδιαιτερότητά της, καθώς η μητέρα της, Δωροθέα, υπήρξε σε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, νυν σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη. Τι είπε για τα παιδιά η ηθοποιός;

Πρόσφατα η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας. Το πρώην μοντέλο, μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της κόρης της Γαίας Μερκούρη με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Με την ευκαιρία δείτε με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά ο Άγγελος Λάτσιος.

Τα σχόλια της Μερκούρη για τη σχέση Γαίας - Άγγελου

«Τα παιδιά μας ζούνε κάτι δικό τους. Δεν φοβάμαι για αυτά τα πράγματα είναι παιδάκια για εμένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό βλέπω δυο παιδιά τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί αυτό. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν αυτά που λένε. Καμία φορά μου τα στέλνουν κάτι φίλοι μου και βάζω τα γέλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share