Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Ούτε τηλεόραση, ούτε τουριστικά: Με αυτό θα ασχοληθεί ο Άγγελος Λάτσιος - «Πονοκέφαλος» για τη Γαία Μερκούρη

Θέλει να χαράξει το δικό του δρόμο...

21 Σεπτεμβρίου 2022 12:18
Ούτε τηλεόραση, ούτε τουριστικά: Με αυτό θα ασχοληθεί ο Άγγελος Λάτσιος - «Πονοκέφαλος» για τη Γαία Μερκούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «πονοκέφαλο» για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου, με την Γαία Μερκούρη να τον κρατάει πίσω.

Το 2022 όπως και ο επόμενος χρόνος αναμένονται σε κάθε περίπτωση να είναι μεταβατικές χρονιές για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς ο Άγγελος έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)

Παρ΄ όλα αυτά ο μοναχογιός της γνωστής παρουσιάστριας θέλει να ζήσει τον έρωτά του και έχει ξεχάσει το επαγγελματικό του μέλλον και δεν θέλει να σκέφτεται τις σπουδές.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για περίπου έναν χρόνο προκειμένου να δει τι θα κάνει με τον γιο της και αν θα φύγει για να σπουδάσει στην Αγγλία ή την Αμερική.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Το αρχικό πλάνο ήταν να φύγει μαζί με την Γαία Μερκούρη, ωστόσο τελευταία στιγμή η κοπέλα έκανε πίσω, μένοντας στην Ελλάδα. Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί αλλού.

Με την αλλαγή των πλάνων, φημολογείται πως ο 20χρονος θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής, ανοίγοντας το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία τα θαλάσσια και extreme sports.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share