Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο

5 Απριλίου 2022 10:00
Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Δείτε επίσης: Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!

Τα δύο νέα παιδιά είναι φουλ ερωτευμένα και δεν το κρύβουν, μάλιστα και οι δύο ανά διαστήματα αφήνουν τρυφερά μηνύματα κάτω από τις φωτογραφίες τους στο Instagram.
Σε μια τέτοια φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο να φαίνεται μελαγχολικός, η Γαία Μερκούρη έγραψε κάτω από την εικόνα του «Σ' αγαπώ». Το μήνυμα όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε αναπάντητο με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη να γράφει «και εγώ».
λάτσιος μερκούρη μήνυμα

Έκανε χαμό ο Άγγελος Λάτσιος: Δημοσίευσε αισθησιακή φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη στο κρεβάτι

Ερωτευμένος εδώ και αρκετούς μήνες είναι ο Άγγελος Λάτσιος. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει σε σχέση με την κόρη του μοντέλου, Δωροθέα Μερκούρη, Γαία. Το ζευγάρι μπορεί να έγραφαν πως χώρισε, όμως όχι μόνο το διέψευσε, αλλά είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένο.

Ο 19χρονος δεν κρύβει λεπτό τη σχέση του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκετές κοινές φωτογραφίες τους.

Δείτε τη φωτογραφία στο...Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share