Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Κροίσος ο Βασίλης Καρράς: Το πολυτελές εξοχικό, το κτήμα στην Καβάλα και τα 20 αυτοκίνητα - Αυτή είναι η συνολική του περιουσία (photo)

Οι δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία του έχουν προσφέρει μια άνετη ζωή

14 Φεβρουαρίου 2023 22:49
Κροίσος ο Βασίλης Καρράς: Το πολυτελές εξοχικό, το κτήμα στην Καβάλα και τα 20 αυτοκίνητα - Αυτή είναι η συνολική του περιουσία (photo)
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει μια μεγάλη περιουσία. Ο γνωστός τραγουδιστής διαθέτει εκτός από το αγαπημένο του κτήμα στην Καβάλα, ένα εξοχικό στον Άγιο Αθανάσιο, αλλά και 20 αυτοκίνητα!

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ο τραγουδιστής άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί με τον τουρισμό είναι τα μόνα που έχει να δώσει η χώρα μας. Έξω από το Κοκκινοχώρι, μετέτρεψε ένα άγονο μέρος σε έναν πράσινο «παράδεισο», δημιουργώντας ακόμη και τεχνητές λίμνες, με σεβασμό πάντοτε στο περιβάλλον της περιοχής, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Έτσι λοιπόν, χωρίς να έχει πάρει καμία επιδότηση -όπως θα τον ακούσετε να λέει στο βίντεο παρακάτω- άρχισε έναν νέο αγώνα, προσπαθώντας να παράγει όσο πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα μπορεί και κυρίως ελιές, κεράσια, σύκα, σταφύλια και καρύδια.

Το πολυτελές εξοχικό του Βασίλη Καρρά στον Άγιο Αθανάσιο

Ο γνωστός τραγουδιστής απομονώνεται συχνά εκεί όταν θέλει να γράψει τραγούδια, ωστόσο του αρέσει επίσης να περνάει χρόνο στο εν λόγω σπίτι με τη γυναίκα, την κόρη, αλλά και τον γαμπρό του, που είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Η υπέροχη οικία γίνεται αρκετές φορές σημείο αναφοράς των φίλων του, όπως του Θοδωρή Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλη, αλλά και του Διονύση Μακρή, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί το εξοχικό του Βασίλη Καρρά.

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία:

εξοχικό Βασίλη Καρρά στον Άγιο Αθανάσιο

Η προσωπική συλλογή του Βασίλη Καρρά με 20 αυτοκίνητα

Στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και μέχρι να αρχίσει να βιοπορίζεται από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς δουλευε και ως μηχανικός αυτοκινήτων. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος, μιας ο γνωστός Καβαλιώτης τραγουδιστής τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι βορειοελλαδίτες Unboxholics με το ομώνυμο κανάλι στο YouTube επισκέφτηκαν τον Βασίλη Καρρά στο κτήμα του και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πέρα από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με το τεράστιο κτήμα του, παράγοντας φρούτα, λαχανικά και ελαιόλαδο.

Στα οικήματα που υπάρχουν μέσα στο κτήμα, υπάρχει και ένα που φιλοξενεί στον πάνω όροφό του ορισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες των προηγούμενων δεκαετιών. Μερικά μάλιστα είναι αρκετά παλιά, μεταπολεμικά.

Τα μοντέλα αυτά είναι η προσωπική συλλογή του Βασίλη Καρρά και αποτελείται από περίπου 20 καλοσυντηρημένα οχήματα των εταιρειών Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Jeep, FIAT, MINI, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Lada και άλλων. Διακρίνουμε μεταξύ άλλων "Σκαραβαίο", Mini, Citroen 2CV, Ford Cortina, BMW 2002, Citroen GS και άλλα. Παράλληλα, στο κέντρο του χώρου εκτίθενται και μοτοσυκλέτες μιας παλαιότερης εποχής.

Δείτε στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί τα μοναδικά αυτά οχήματα του Βασίλη Καρρά και φυσικά την αντίδραση των Unboxholics στη θέα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share