Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χριστίνα Καρρά: Δείτε το πρόσωπο της κούκλας συζύγου του Βασίλη Καρρά!

Για πρώτη φορα!

23 Μαρτίου 2022 11:41
Χριστίνα Καρρά: Δείτε το πρόσωπο της κούκλας συζύγου του Βασίλη Καρρά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι η γυναίκα-βράχος στο πλευρό του Βασίλη Καρρά αλλά δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, σε αντίθεση με τον σύζυγό της.

Και αυτό γιατί η γυναίκα του δημοφιλή τραγουδιστή, όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατήσει μία στάση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Χριστίνα Καρρά, σύμφωνα με αυτούς που τη γνωρίζουν είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, ενώ δεν λείπει από το πλευρό του Βασίλη ακόμα και στα επαγγελματικά του ταξίδια.

Δείτε το πρόσωπο της κούκλας συζύγου του Βασίλη Καρρά!

«Έμεινε» ο Βασίλης Καρράς: Θαμώνας έκανε πρόταση γάμου πάνω στην πίστα – «Τα υπόλοιπα στο σπίτι έτσι;» (Video)

Την ώρα που ο Βασίλης Καρράς βρισκόταν στην πίστα,στη Θεσσαλονίκη, κάλεσε μια από τους θαμώνες να ανέβει επάνω λέγοντάς της:

“Μερικοί άνθρωποι, θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης ήθελε να σου κάνει πρόταση γάμου μπροστά στον Καρρά. Εγώ θέλω να ξέρω και να νιώθω ότι θα είσαι ευτυχισμένη με αυτή την πρόταση. Έτσι; Αυτή είναι έτοιμη ρε παιδιά. Βαγγέλη έλα να της πεις αυτό που θέλεις αγόρι μου”με το κοινό να χειροκροτεί.

Δείτε επίσης: «Τι είπε παιδιά; Τι είπε;»: Η χυδαία ατάκα Βασίλη Καρρά στη Βανδή on air όταν δεν την κατάλαβε στο τηλέφωνο (video)

Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης έπιασε το χέρι της κοπέλας η οποία ενθουσιασμένη αποδέχθηκε την πρόταση γάμου σε… δύο γλώσσες, λέγοντας “Δέχομαι, I do”. Έτσι, της πέρασε το δαχτυλίδι και αγκαλιάστηκαν.

“Βαγγέλη, τα υπόλοιπα στο σπίτι έτσι;” σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής.

“Μπράβο να ευτυχήσετε. Αν στον γάμο θέλετε ορχήστρα, εμείς παίρνουμε πολύ λίγα χρήματα, πάμε σε γάμους βαφτίσια. Είμαστε οικονομικοί. Ένα χειροκρότημα στα παιδιά να έχουν βίο ανθόσπαρτο” είπε ακόμη ο Βασίλης Καρράς που συνέχισε ερμηνεύοντας το διαχρονικό τραγούδι “θα της περάσει”.

Δείτε το βίντεο:




 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share