Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το απόλυτο ησυχαστήριο: Αυτός είναι το πολυτελές εξοχικό του Βασίλη Καρρά (photo)

Το μέρος που του προκαλεί γαλήνη

10 Φεβρουαρίου 2023 11:51
Το απόλυτο ησυχαστήριο: Αυτός είναι το πολυτελές εξοχικό του Βασίλη Καρρά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς είναι γνωστός για τις επιτυχίες του, τις οποίες φαίνεται πως εμπνέεται στο πολυτελές εξοχικό του στον Άγιο Αθανάσιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής απομονώνεται συχνά εκεί όταν θέλει να γράψει τραγούδια, ωστόσο του αρέσει επίσης να περνάει χρόνο στο εν λόγω σπίτι με τη γυναίκα, την κόρη, αλλά και τον γαμπρό του, που είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Η υπέροχη οικία γίνεται αρκετές φορές σημείο αναφοράς των φίλων του, όπως του Θοδωρή Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλη, αλλά και του Διονύση Μακρή, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί το εξοχικό του Βασίλη Καρρά.

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία:

Το εξοχικό του Βασίλη Καρρά στον Άγιο Αθανάσιο

Κατάθεση ψυχής από τον Βασίλη Καρρά: «Ζηλεύω την καριέρα της...»

Για αληθινούς καλλιτέχνες μίλησε ο Βασίλης Καρράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News», ξεχωρίζοντας την αγαπημένη του Μαρινέλλα. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

«Ποιος είναι ο αληθινός καλλιτέχνης, ε;» διερωτάται ο γνωστός τραγουδιστής και κατόπιν συνεχίζει: «Εγώ δεν έγινα ακόμα, δεν ολοκληρώθηκα και δεν ξέρω πώς είναι. Ψάχνω να το βρω. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα να κάνω την καριέρα της Μαρινέλλας. Τη ζηλεύω. Ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να προσέξει να μην τον παρασύρει ο ειρμός της δόξας. Πρέπει, όταν μεσουρανεί και πετάει, να θυμάται ότι τα φτερά είναι κέρινα. Είναι δανεικά».

Ακόμα, δεν δίστασε να σχολιάσει την ελληνική κοινωνία του σήμερα αλλά και να αποκαλύψει τι δεν ανέχεται ο ίδιος ως άνθρωπος.

– Μπορείτε να μου πείτε τι σέβεται η κοινωνία μας σήμερα;

Τις πατσαβούρες σέβεται μόνο. Τους ανθρώπους χωρίς προσωπικότητα.

– Τι μας έλειψε και δεν εξελίχθηκε ομαλά η ζωή στη χώρα μας;

Βασίλης Καρράς

Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για να κάνουμε ένα αύριο καλύτερο. Είμαστε χύμα. Δεν ξέρουμε πού οδηγεί το αύριο. Δεν έχουμε στόχο για τη χώρα.

– Oλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια έπρεπε να τα κάνουν οι ξένοι για μας;

Εμείς έπρεπε να είχαμε αντιδράσει νωρίτερα και να συμμαζέψουμε τον αέρα που πουλούσαμε ο ένας στον άλλο. Έπρεπε από μόνοι μας να καταλάβουμε ότι με τον φραπέ στο χέρι δουλειά δεν γίνεται.

– Πείτε μου κάτι που δεν ανέχεστε στους άλλους…

Την πουστιά.

– Εάν γράφατε ένα βιβλίο για τη ζωή σας, πώς θα το ξεκινούσατε;

Κοίταξε… Για να μη γίνει πολύ μελό μια ιστορία, για να μην τη βουτήξουμε ολόκληρη στα δάκρυα, θα εξηγούσα από την αρχή ότι οι εποχές οι τότε δεν έχουνε καμιά σχέση με το σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share