Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Λάμπρος Αντράλας: Αυτός είναι ο γαμπρός του Βασίλη Καρρά - Η άγνωστη σχέση τους (photos)

Ο τραγουδιστής του έχει μεγάλη αδυναμία

3 Φεβρουαρίου 2023 07:42
Λάμπρος Αντράλας: Αυτός είναι ο γαμπρός του Βασίλη Καρρά - Η άγνωστη σχέση τους (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Ειρήνη, αλλά και στον γαμπρό του Λάμπρο Αντράλα. Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια και έλαμπε από ευτυχία.

Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά να συνοδεύει την κόρη του νύφη στην εκκλησία αρκετά συγκινημένος. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής, με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά μετέπειτα στη δεξίωση.

Η Ειρήνη Καρρά έλαμπε κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Ντενίζ Ελευθερίου.

 Λάμπρος Αντράλας και Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς: Ο γάμος και η κόρη

Ο Βασίλης Καρράς είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Χριστίνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία ντίσκο και έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και δεκαετίες.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του ο Βασίλης Καρράς.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

«Βόμβα» από τον Βασίλη Καρρά: «Τα πόδια μου είναι τσακισμένα από...»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βασίλης Καρράς μίλησε στο Thema People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Βασίλη Τσακίρογλου πως η νύχτα έχει αφήσει τα… σημάδια της πάνω του. καθώς τα πόδια του είναι τσακισμένα. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

«Προσωπικά δεν έχω κινδυνεύσει καθόλου. Δεν έχω πάθει ούτε γρατζουνιά, αν και τα πόδια μου είναι τσακισμένα από τα πιάτα, έχω σημάδια, ουλές, δίπλα στο μάτι από ποτήρια που εκσφενδονίζονταν στην πίστα από το κοινό κλπ..

Αλλά αυτά συνέβαιναν παλιά, σε μια εποχή που δεν αρκούσε η καλή φωνή, έπρεπε να έχεις και καλά αντανακλαστικά για να γλιτώνεις τις αδέσποτες.

Βασίλης Καρράς

Όμως ποτέ δεν κινδύνευσα πραγματικά, έστω κι αν με έχουν απαγάγει δύο φορές. Κάτι τέτοια, όμως, τα κρατάω για το βιβλίο που ίσως γράψω κάποτε», είχε πει στο παρελθόν χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share