Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ελιξήριο νεότητας από Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της – Τι περιλαμβάνει η διατροφή της;

Κοιμάται 8 ώρες, δεν τρώει γλυκά κι ακόμη 3 πράγματα...

9 Φεβρουαρίου 2023 21:34
Ελιξήριο νεότητας από Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της – Τι περιλαμβάνει η διατροφή της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς που ακολουθεί στην καθημερινότητά της. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” δήλωσε:

«Όταν ξυπνώ, το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μια καλή κρέμα. Βάζω παγάκια στο πρόσωπό μου πριν μακιγιαριστώ. Τον ύπνο τον αγαπώ. Θέλω 8 ώρες ύπνου και να σηκωθώ και να πετάω. Σηκώνομαι το πρωί και είμαι… φράπα, κούκλα. Αφού κοιτάζω τον εαυτό μου και λέω, “είμαι τόσο όμορφη;” Το πρόσωπό μου είναι μια χαρά. Χαμομήλι κάνω στα μάτια, τα ξεκουράζει».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι αποκάλυψε για τη διατροφή της

«Τα μαλλιά μου δε τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα, όταν είναι να λουστώ τότε βρέχω το κεφάλι στη θάλασσα. Διαφορετικά τα βάζω μέσα σε σκουφάκι. Μπορεί να κάνω και οκτώ μέρες να λουστώ. Βάζω και λάδι φαγητού μια φορά στους τρεις μήνες» αποκάλυψε.

Σχετικά με τη διατροφή που ακολουθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε:

«Στη διατροφή μου προσέχω. Δεν αγαπώ τα λύπη. Τρώω φιλέτο με ρυζάκι. Τρώω κοτόπουλο. Τρώω 1-2 φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και έναν καφέ. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω, καμιά φορά μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω λίγο τυράκι με μια φρυγανίτσα. Τις περισσότερες φορές είμαι νηστική και τρώω το βράδυ που τις περισσότερες φορές είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω».

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η ίδια είχε κάνει προ ετών τον απολογισμό της στο περιοδικό DownTown και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε την επεισοδιακή γνωριμία με τον τωρινό της σύντροφο, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της νύχτας είχε δηλώσει:

«Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα»

«Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταμπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νιώθει λες και είναι 20 χρονών: «Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καλωσορίσω»

«Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλέ! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share