Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δεν το περίμενε κανείς: «Είχα δει τον Νίκο Καρβέλα σε καφέ στην Κηφισιά και…»

Ποιος το αποκάλυψε;

27 Ιανουαρίου 2023 22:12
Δεν το περίμενε κανείς: «Είχα δει τον Νίκο Καρβέλα σε καφέ στην Κηφισιά και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Στέλλα Κονιτοπούλου είχε μιλήσει στο παρελθόν στον Λάζο Μαντικό, στους 90,6 ΑΡΤ FM. Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει κάτι για τον Νίκο Καρβέλα όταν τον είχε δει σε ένα καφέ στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το διαζύγιό του με την Άννα Βίσση.

«Έχει τύχει να τον δω τον Νίκο Καρβέλα και μου μίλησε και στο πληθυντικό και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό. Τον είχα δει στην Κηφισιά σε ένα καφέ και δεν το περίμενα…

Ήρθε μόνος του και με χαιρέτησε και μου έκανε εντύπωση το ότι με γνώριζε. Από την άποψη ότι το είδος της μουσικής δεν έχει καθόλου σχέση με την παραδοσιακή μουσική και ομολογώ ότι έπαθα έκπληξη.

Θεωρώ ότι είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος και γνώστης της μουσικής, απλά είναι ο τρόπος του τέτοιος και τα λέει με αυτό τον τρόπο.

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος με...» - «Κάγκελο» η Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση συναντήθηκε μέσω σύνδεση τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη μετά από αρκετό καιρό και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν και κυρίως να θυμηθούν…Παράλληλα δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για την Άννα Βίσση.

Ήταν όμως μια συγκεκριμένη ανάμνηση την οποία συνόδευσε και από μία αποκάλυψη η Άννα Βίσση. Αποκάλυψη που αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη.

«Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου», είπε η Άννα Βίσση.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, απάντησε: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια»;

Με αυτή τη δήλωση, όπως είναι φυσικό, πρέπει να έμεινε...κάγκελο και η Αννίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share