Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Άγρια» επίθεση Πέτρου Φιλιππίδη στον Σάκη Ρουβά: «Με τι προσόντα; Χωρίς γνώση και παιδεία...»

Τα «καρφιά» του ηθοποιού στο... συνάδελφό του

21 Ιανουαρίου 2023 10:23
«Άγρια» επίθεση Πέτρου Φιλιππίδη στον Σάκη Ρουβά: «Με τι προσόντα; Χωρίς γνώση και παιδεία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βρεθεί την τελευταία διετία στο επίκεντρο της προσοχής και για άλλους λόγους, πέραν της καλλιτεχνικής τους πορεία, μην έχοντας και οι ίδιοι πάντως τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Ο πρώτος είχε βρεθεί στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή κατά το παρελθόν και, μεταξύ άλλων, είχε κληθεί να σχολιάσει το θέμα των δηλώσεων που είχε κάνει η Χρυσούλα Διαβάτη, αντιδρώντας στη βράβευση του Σάκη Ρουβά -για την ερμηνεία του σε αρχαία τραγωδία- στα βραβεία Κουν, σημειώνοντας όμως και εσχάτως εμπλοκή στην υπόθεση του Ψευτογιατρού.

Τα «καρφιά» του Φιλιππίδη στον Ρουβά

Ο δημοφιλής ηθοποιός υποστήριξε τη Χρυσούλα Διαβάτη τονίζοντας ότι καλά έκανε και αντέδρασε. «Έχω την εντύπωση ότι πολλοί συνάδελφοί μας θα ήθελαν να αντιδράσουν αλλά δεν το έκαναν» είπε και συνέχισε: «Πολλοί συνάδελφοί μας το χειρίστηκαν πολύ δημοσιοσχετίστικα, ενώ ξέρω πάρα πολύ καλά ότι από πίσω έλεγαν να αγιάσει το στόμα της και πολύ σωστά μίλησε και καλά είπε».

Διευκρίνισε βέβαια ότι δεν είναι εναντίον του Ρουβά, αλλά το αρχαίο θέατρο, πέρα από ψυχή απαιτεί κι άλλα προσόντα όπως παιδεία και τεχνική: «Εξέλιξη δεν είναι "πάω κάνω κάτι και εξελίσσομαι". Πας σε μια σχολή, περνάς τρία χρόνια, περνάς από χορό, κάνεις μικρούς ρόλους, πρέπει να υπάρξει μια πορεία, να περάσεις στάδια. Εγώ δεν είμαι εναντίον του, βεβαίως με ψυχή το κάνει, αλλά εσύ το κάνεις χωρίς ψυχή; Με φαντάζεσαι να μπω σε ένα χειρουργείο και να πω ήρθα να χειρουργήσω; Με τι προσόντα κύριε; Όλα αυτά γίνονται επειδή στο θέατρο δεν πεθαίνει κανείς. Δεν γίνεται να αντιμετωπίσεις το αρχαίο δράμα χωρίς γνώση και παιδεία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share