Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με την αποκάλυψη για τον ψευτογιατρό - Η εμπλοκή του Σάκη Ρουβά στην υπόθεση

Πως σχετίζεται

20 Ιανουαρίου 2023 22:46
Σάλος με την αποκάλυψη για τον ψευτογιατρό - Η εμπλοκή του Σάκη Ρουβά στην υπόθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγουδιστής ο οποίος συμμετείχε στο γνωστό διαγωνισμό ταλέντων Τhe Voice αλλά και αθλητής του windsurfing είναι ο ένας από τους γιους του ψευτογιατρού. Ο 66χρονος παρίστανε τον ειδικό στην καταπολέμηση της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Επι τη ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο αδελφός ενός από τα θύματά του.

Ο γιος του 66χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν ευθύνεται για τις πράξεις που καταλογίζουν στον πατέρα του, είχε εμφανιστεί στο περυσινό The Voice, καταφέρνοντας να επιλεχθεί στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Κατάφερε να προχωρήσει λίγο παρακάτω και σε ένα από τα knockout αποκλείστηκε. Παράλληλα τραγουδά σε γνωστά κέντρα της Αθήνας, ενώ έχει διαγράψει και εξαίτερη πορεία στους αγώνες ιστιοσανίδας.

Σάλος με την αποκάλυψη για τον ψευτογιατρό - Η εμπλοκή του Σάκη Ρουβά στην υπόθεση

Χωρίζουν; Προβλήματα στο γάμο τους για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν ακολουθήσει τον τελευταίο καιρό μια διαφορετική πρακτική στην καθημερινότητά τους, καθώς επί της ουσίας έχουν αποστασιοποιηθεί από τα social media, με τις φήμες να βρίθουν για το τι συμβαίνει πραγματικά στο γάμο τους.

«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό», ανέφεραν πολλοί, ειδικά στις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, όπου οι δυο τους δεν είχαν εμφανιστεί παρά με τα παιδιά τους στα χρόνια, λύνοντας τότε την ανησυχία.

Ποια η πραγματικότητα για το γάμο τους;

Ως προς το γάμο τους; Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση. Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ.

Χωρίζουν; Προβλήματα στο γάμο τους για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες. Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν. Το ζευγάρι, όμως, δεν χωρίζει και οι φήμες για διαζύγιο δεν ευσταθούν.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν», αναφέρθηκε από άτομο κοντά στο ζευγάρι, που απλώς θέλει να δώσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας και το πώς κρατούν την «φλόγα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share