Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Στηβ Κακέτσης: Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του (photo)

Άλλαξε αισθητά ο γνωστός επιχειρηματίας

7 Ιανουαρίου 2023 09:35
Στηβ Κακέτσης: Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, ο οποίος είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει λόγω χρεών, πέρασε ένα δύσκολο διάστημα στη ζωή του, αλλά, όπως φαίνεται, είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Συγκεκριμένα, πριν μερικά χρόνια τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών. Με την ευκαιρία, δείτε την τρομακτική αλλαγή στην εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής, γλεντζές, σεβαστός στην πιάτσα, μάγκας και ντόμπρος. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα και κατόπιν η Άντζελα Δημητρίου. Δεν ήταν τυχαίο ότι στις πίστες η «Λαίδη» τού αφιέρωνε το τραγούδι «Είσαι αετός χωρίς φτερά, χωρίς αγάπη και χαρά» και εκείνος χόρευε βαρύ ζεϊμπέκικο. Λες και ήταν προφητική η αφιέρωση.

Οι επίσημες δημόσιες εμφανίσεις του, ωστόσο, είναι περιορισμένες, καθώς έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως μετά τον χωρισμό του από την σύντροφό του, Αννίτα, που του στοίχισε.

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, τον απαθανάτισε σε σπάνια εμφάνισή του, πριν λίγο κιαρό Ο Στηβ Κακέτσης έδωσε το “παρών” στη βάφτιση της κόρης της τραγουδίστριας Έρης Ζώρα και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Στηβ Κακέτσης σήμερα εμφάνιση

"Βόμβα" από τον Στηβ Κακέτση - Το "αστρονομικό" νυχτοκάματο που είχε δώσει στην Άννα Βίσση

Ο Στηβ Κακέστης έζησε τις καλές εποχές της νυχτερινής Αθήνας με το κουτάλι. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού στερεώματος και όπως ήταν φυσικό πέρασαν και αστρονομικά ποσά από τα χέρια του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα ποσά που πληρώνονταν συνήθως οι τραγουδιστές τις δεκαετίες του 80' και 90' και εατιάζοντας στην Άννα Βίσση αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που την είχε δώσει ως νυχτοκάματο. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε δηλώσει για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Το 1984 έπαιρνε 80.000 δραχμές τη βραδιά!», είπε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε λέγοντας «Στις καλές εποχές εγώ έχω φτάσει κι έχω πληρώσει νυχτοκάματο 2.160.000 δραχμές στην Άννα Βίσση.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share