Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χρεωκοπημένος ο Στηβ Κακέτσης: Η οικονομική «κατάρρευση» και η μαγευτική βίλα που πούλησε για πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Οι τραγικές στιγμές του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία

9 Δεκεμβρίου 2022 08:23
Χρεωκοπημένος ο Στηβ Κακέτσης: Η οικονομική «κατάρρευση» και η μαγευτική βίλα που πούλησε για πάνω από 1 εκατ. ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν κάποτε ένας σπουδαίος επιχειρηματίας, με τον ίδιο όμως μέσα στα χρόνια να περνά στην αφάνεια και την «κατάρρευση», μετά από πολλά λάθη, με μια γυναίκα πάντως να τον βοηθά σήμερα και να είναι στο πλευρό του.

Ο 72χρονος, σήμερα, πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού νυχτερινού κέντρου περνά δύσκολες στιγμές, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Στηβ Κακέτσης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του, ως επιχειρηματίας, με τις λέξεις γαλαντόμος, καλοπληρωτής, αξιοσέβαστος στην πιάτσα της νυχτερινής διασκέδασης, ντόμπρος και ειλικρινής ανοίγει την καρδιά του, στο TLife και περιγράφει τη δύσκολη, οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει, λέγοντας πως σήμερα ζει με τις αναμνήσεις, δεν του έχει μείνει τίποτα από την περιουσία που είχε και πως ο μονάκριβος γιος του, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αμερική είναι εκείνος που τον στηρίζει.

Είστε ένας άνθρωπος που βιώσατε μεγάλες στιγμές δόξας, συνεργαστήκατε με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάνοντας έναν απολογισμό τι κρατάτε;

-Δεν έμεινε τίποτα κοριτσάκι μου, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει.. Ζω με τις αναμνήσεις μου.

Υπήρξατε πολύ ισχυρός επιχειρηματίας, έχετε περάσει δύσκολες στιγμές;

-Όχι πέρασα, τώρα περνάω δύσκολα…

Ο Στηβ Κακέτσης με ειλικρίνεια και χωρίς να μασά τα λόγια του, μιλά στο TLife για την οικονομική καταστροφή την οποία υπέστη, όταν είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει και να βάζει λουκέτο στο μαγαζί του, λόγω χρεών.

Ο Στιβ Κακέτσης έχοντας ψυχή αντρίκια, έδωσε τη δική του μάχη, για να διαχειριστεί υλικά και ψυχικά όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση, με τα χρέη στο Δημόσιο που είχαν συσσωρευτεί. Μάλιστα εξηγεί στο TLife ότι λόγω των οφειλών, δεν μπορεί να πάρει σύνταξη.

Πώς, όμως, ζει σήμερα ο άλλοτε κραταιός άντρας της νυχτερινής διασκέδασης; Όπως λέει στο TLife, βιοπορίζεται από κάποιες οικονομίες που έχει, ωστόσο «τα έτοιμα τελειώνουν», όπως δηλώνει. Λέει, επίσης ότι ο γιος του Μάκης, το καμάρι του είναι εκείνος που τον στηρίζει σε όλο αυτό το δύσκολο μονοπάτι που διανύει στη ζωή του, ο 70χρονος πρώην επιχειρηματίας.

Ο Μάκης Κακέτσης είναι το μοναχοπαίδι του επιχειρηματία με την αγαπημένη ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχοντας σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, o 43χρονος, σήμερα, Μάκης Κακέτσης ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη όπου διατηρεί το δικό του χρηματιστηριακό γραφείο. Με τον πατέρα του έχουν χτίσει μια πολύ ζεστή ανθρώπινη σχέση με την αγάπη και το ενδιαφέρον να είναι ουσιαστικά στη ζωή τους.

Παίρνετε σύνταξη έτσι δεν είναι;

-Όχι όχι. Άμα χρωστάς στο δημόσιο πώς να πάρεις σύνταξη;

Πώς τα βγάζετε πέρα; Πώς συντηρείστε

-Ζω από τα έτοιμα που έχω.

Δεν νιώθετε ανασφάλεια ότι τα έτοιμα τελειώνουν;

-Έχω το γιο μου, ο οποίος με στηρίζει.

Για τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί έχετε προχωρήσει σε κάποια ρύθμιση;

-Βέβαια,ναι.

Τέλος, ο Στηβ Κακέτσης αναφέρει πως λόγω χρεών αναγκάστηκε, πέρυσι, να προχωρήσει στην πώληση του σπιτιού του και σήμερα ζει στο νοίκι: «Βέβαια και τώρα ζω στο ενοίκιο, τι να κάνω, να μείνω στο δρόμο; Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα».

Η πολυτελέστατη βίλα που αναγκάστηκε να πουλήσει

Ο 69χρονος πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στην «Espressο», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, τριγυρίζοντας αξύριστος και θλιμμένος. Κάπως έτσι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι στο οποίο διέμενε…

Η τιμή του οικήματος, βάσει των τιμών πώλησης στα νότια προάστια, ξεκινά από το 1.000.000 ευρώ.

Το τετραώροφο οίκημα βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή του Αλίμου και έχει θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού. Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, υπέροχους χώρους διακοσμημένους από έμπειρους επαγγελματίες, πανάκριβα σαλόνια, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής ανεκτίμητης αξίας. Στο παρελθόν εκεί δίνονταν χλιδάτα πάρτι με καλεσμένους την ελίτ της πολιτικής, της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής, γλεντζές, σεβαστός στην πιάτσα, μάγκας και ντόμπρος. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα και κατόπιν η Αντζελα Δημητρίου.

Δύο δεκαετίες αργότερα, όμως, ο επιχειρηματίας είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει. Πριν από ενάμιση χρόνο τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών.

Ωστόσο, η ίδια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso» ότι ο Κακέτσης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. «Περνάει μια άσχημη φάση, αλλά θα συνέλθει. Ακούγεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ένα πολυτελές steak house και wine bar που θα ανοίξει μεγαλοεπιχειρηματίας στην παραλία. Όρος του επενδυτή ήταν ότι θα προχωρούσε το πρότζεκτ, μόνο αν συμφωνούσε ο Κακέτσης. Και έτσι έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share