Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ιδομενέας Κογχυλάκης: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (photos)

Παντρεύτηκε τη μικρή τους κόρη, Βαρδιάννα

26 Δεκεμβρίου 2022 10:29
Ιδομενέας Κογχυλάκης: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Ιδρύματος "Ελπίδα" και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. Μάλιστα, η μικρή τους κόρη, Βαρδιάννα, για την οποία είναι γνωστά τα λιγότερα έχει παντρευτεί τον Ιδομενέα Κογχυλάκη.

Το ζευγάρι κάνει σπάνια εμφανίσεις, ενώ λίγες είναι οι αναφορές στην προσωπική του ζωή. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα είναι ο γάμος τους. Με την ευκαιρία, δείτε την εντυπωσιακή έπαυλη της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου 2005, η Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη, ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της Ιδομενέα Κογχυλάκη, τον οποίο είχε γνωρίσει στο Λονδίνο, όπου σπούδαζαν και οι δύο.

γαμπρός Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Ο γάμος τους, παραμυθένιος, έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου μέσα στο κτήμα «Marianna Bay», κοντά στην Κοιλάδα και τη Χινίτσα στο Πόρτο Χέλι. Παρά το γεγονός ότι στο γάμο αυτό ήταν καλεσμένη όλη η υψηλή κοινωνία, οι νεόνυμφοι προτίμησαν να μείνουν μακριά από τους προβολείς.

Ιδομενέας Κογχυλάκης Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη

Υπενθυμίζεται πως η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά. Τον Γιάννη (γενν. 1962), τη Χριστιάννα (γενν. 1964), τον Γιώργο (γενν. 1967), τον Νίκο (γενν. 1974).

«Δεν επεδίωξα ποτέ...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Τζίνα Αλιμόνου για το διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη (Video)

Μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου. Με την ευκαιρία, δείτε με ποιον πολιτικό ήταν παντρεμένη πριν το γάμο της με τον Βαρδινογιάννη.

Η πρώην ηθοποιός και μοντέλο μίλησε μετά από πολύ καιρό για το διαζύγιο της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη και την έκταση που πήρε στα media, τη συνεπιμέλεια αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

«Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση γύρω από την προσωπική ζωή μου και το διαζύγιο, τα «τα εν οίκω μη εν δήμω». Επειδή υπήρχαν παιδιά έπρεπε να υπάρξει μια προστασία, η οποία τηρήθηκε απλά όχι απ’ όλους.

Είμαι άνθρωπος που έχω δουλέψει στα media, ξέρω πως γίνεται. Θεωρώ ότι ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση το διαζύγιο μου, ίσως όχι απαραίτητο. Για μένα το πρώτο μέλημά μου στο διαζύγιο ήταν τα παιδιά μου, δεν είναι όμως όλοι έτσι» εξομολογήθηκε η Τζίνα Αλιμόνου για το διαζύγιο.

«Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείριση. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν τα δύο διαφορετικά σπιτικά. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα και μια ροή στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν είναι εύκολο στην εφαρμογή του» τόνισε η πρώην ηθοποιός.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Το μέλημά μου είναι οι σχέσεις και όχι ο γάμος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share