Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σπάραξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα...»

Τι αποκάλυψε;

20 Δεκεμβρίου 2022 16:19
Σπάραξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι μία γυναίκα που αγάπησε και αγαπήθηκε με πάθος στην ζωή της, αλλά μία σχέση ζωής για εκείνη ήταν εκείνη με την μητέρα της την οποία κουβαλά πάντα μέσα της. Με την ευκαιρία, δείτε την συνολική περιουσία της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αναφέρθηκε τον θάνατο της μητέρας της και λύγισε.

«Είχα μεγάλη αδυναμία στη μάνα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγα στη Κινέττα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Είχα μία φίλη, τη Μαίρη, η οποία με αγαπούσε πάρα πολύ. Και μου τηλεφωνεί το πρωί και μου λέει "έλα να πάμε στην Κινέττα". Δεν μου είπε τίποτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της και με πηγαίνει», είπε.

«Κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει "έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται". Και η μαμά ήταν πεθαμένη. Πήγα, τη χάιδεψα και... Αυτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

Κόλαφος η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Όταν πέθανε ο δεύτερος άντρας μου...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πριν χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό ΕΓΩ, αποκαλύπτοντας που ξόδεψε τα λεφτά της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η βασίλισσα της νύχτας για τη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Περάσατε ποτέ νευρική ανορεξία;

Όχι. Υπήρξα παχουλή μικρή γιατί ζούσα στη Θεσσαλονίκη και ήμουν λαίμαργη με τα γλυκά. Θυμάμαι πήγαινα στο ζαχαροπλαστείο, έτρωγα το γλυκό της ημέρας και έπειτα πήγαινα να κάνω δύο παραστάσεις. Άργησα να ωριμάσω, γιατί δούλευα πάρα πολύ και είχα πάντοτε τη μάνα μου δίπλα μου. Δεν είχα φλερτ Δεν με είχε φιλήσει άνθρωπος.

Πότε φιληθήκατε πρώτη φορά με άντρα;

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Με τον άντρα που παντρεύτηκα στη Θεσσαλονίκη στα δεκαοχτώ μου. Ήμουν απορροφημένη από τη δουλειά μου. Είχα άγνοια από τη ζωή. Γι’ αυτό είχα τη μάνα μου δίπλα μου. Αισθανόμουν σιγουριά.

Πότε ωριμάσατε;

Άργησα πολύ. Ωρίμασα όταν πέθανε ο δεύτερος άντρας μου. Ήταν δικηγόρος. Ήμασταν μαζί είκοσι τρία χρόνια. Περάσαμε πολύ όμορφα. Πέθανε μέσα σε τρεις μήνες. Όταν έφυγε, εγώ δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ήθελα μόνο να δουλεύω, να έχω να λούσα μου, τα κοσμήματά μου, τις γούνες μου, τα φορέματά μου.

Ήμουν πολύ σπάταλη. Όταν πέθανε, θυμάμαι μια ημέρα έλαβα με το ταχυδρομείο κάτι χαρτιά που αφορούσαν διαδικαστικά θέματα. Φοβήθηκα. Πήγα στο δικηγόρο και μου είπε πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Από εκεί και πέρα, άρχισα να ωριμάζω και φρόντισα να τακτοποιήσω τις υποθέσεις μου.

Πούλησα τα σπίτια μου. Είχα πολλά διαμερίσματα. Άρχισα να τα πουλώ. Δεν ήξερα τίποτα από οικονομικά. Τα έτρωγα τα χρήματα. Δούλευα και έπαιρνα εκατομμύρια. Τότε διαπίστωσα ότι είμαι πολύ δυνατή και πως μπορώ να τα βγάλω πέρα σε όλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share