Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ήμουν ο μοναδικός στο γάμο που...» - «Κάρφωσε» εμμέσως την Ελένη Μενεγάκη ο Γιάννης Λάτσιος μετά το διαζύγιο

Το παράπονο και οι απαιτήσεις του μετά το τέλος

26 Νοεμβρίου 2022 09:10
«Ήμουν ο μοναδικός στο γάμο που...» - «Κάρφωσε» εμμέσως την Ελένη Μενεγάκη ο Γιάννης Λάτσιος μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έδειχναν να περνούν μια ζωή χαρισάμενη, αλλά το διαζύγιό τους ήρθε σαν «βόμβα», με τα χρόνια να περνούν και τους λόγους να γίνονται γνωστοί.

Ο Λάτσιος, που είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε νέα σενάρια γάμου, από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Στο ρόλο του ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars», πρόσθεσε μία ακόμα παράμετρο στην αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων. Αξιολογούσε τις εμφανίσεις των ζευγαριών με βάση το ξεχωριστό του αισθητήριο από την πολύχρονη εμπειρία του στην παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων.

Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο (τον Άγγελο) και δύο κόρες (Λάουρα και Βαλέρια).

Ο πρώην σύζυγος ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό λέγοντας πως όσο ήταν παντρεμένοι, εκείνος πλήρωνε για όλα τα έξοδα του σπιτιού, των τριών παιδιών και της κατασκευής του ακινήτου στην περιοχή των Μελισσίων (το σπίτι, δηλαδή, που μένει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη).

Η σκληρή απάντηση της Μενεγάκη και το παράπονο του Λάτσιου

«Δεν πρόκειται να πάρεις ούτε ένα ευρώ», φαίνεται πως είναι η απάντηση της παρουσιάστριας, η οποία, όπως επίσης σας έχουμε αναφέρει, χαρακτηρίζει τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της «ψεύτη».
Η κόντρα του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Υes», έχει «αγριέψει» για τα καλά: «Θα σ’ τα πάρω όλα», απαντά ο Γιάννης Λάτσιος και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή!

«Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου», υποστηρίζει, κατά το δημοσίευμα πάντα, ο διευθυντής του ΑΝΤ1, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ζητά τα 1.600.000 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share