Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντρεύεται ο Γιάννης Λάτσιος: Αυτή είναι η μούσα 40αρα που του πήρε το μυαλό!

Χαμός στη showbiz Η γυναίκα που κρύβει ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

1 Νοεμβρίου 2022 15:19
Παντρεύεται ο Γιάννης Λάτσιος: Αυτή είναι η μούσα 40αρα που του πήρε το μυαλό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπουδαίες εξελίξεις υπάρχουν στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου, με 11 χρόνια να έχουν περάσει από το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να μοιάζει έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στην προσωπική του ζωή, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν «φουντώσει».

Όλα αυτά τα χρόνια, αν μπορούσαμε να πούμε για κάποιον εκ των δύο πως έχει… κερδίσει τον χωρισμό, αυτή είναι η ξανθιά παρουσιάστρια. Δεν φτάνει μόνο ο νέος γάμος-λαχείο με τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά έκανε και τέταρτο παιδί μαζί του, κάτι που έχει οδηγήσει τον νέο πρόεδρο του Open στο να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Το «ναι» στην πρόταση γάμου και η αντίδραση της Μενεγάκη

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Λάτσιος είναι ερωτευμένος ξανά με… έτερη ξανθιά, στην οποία μάλιστα έκανε πρόταση γάμου. Η νέα σύντροφος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 δέχθηκε με χαρά, με τους δύο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. «Έλα να κάνουμε μαζί μια νέα οικογένεια», φέρεται να της είπε ο 64χρονος κι εκείνη το δέχθηκε με χαρά.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνει πως η Μενεγάκη έχει γνώση του θέματος, δίνοντας μάλιστα την ευχή της και μαζί… συμβουλές στη σύντροφο του Λάτσιου για το πώς θα χειρίζεται τη σχέση τους στο εξής, γνωρίζοντας άριστα τον χαρακτήρα του από τα τόσα χρόνια γάμου τους.

Παντρεύεται ο Γιάννης Λάτσιος: Αυτή είναι η μούσα 40αρα που του πήρε το μυαλό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share