Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

«Κόλαφος» οι αποκαλύψεις της Σήλιας Κριθαριώτη για την «Κιβωτό του Κόσμου» - «Θέλαμε να κάνουμε δωρεά κτίρια και έβαζαν όρο να τους τα γράψουμε»

«Η Κιβωτός είχε έναν όρο»

23 Νοεμβρίου 2022 22:42
«Κόλαφος» οι αποκαλύψεις της Σήλιας Κριθαριώτη για την «Κιβωτό του Κόσμου» - «Θέλαμε να κάνουμε δωρεά κτίρια και έβαζαν όρο να τους τα γράψουμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη, μίλησε για πρώτη φορά, για τη σχέση που είχε με την Κιβωτό του Κόσμου, με φόντο τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή - Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει τηλεοπτικά...» (video)

«Η Κιβωτός είχε έναν όρο»

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις δεκάδες, αποκάλυψε πως ο σύζυγός της είχε προτείνει μια μεγάλη δωρεά στην οργάνωση αλλά, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η σχεδιάστρια, οι εκπρόσωποι της Κιβωτού έβαλαν όρους που δεν μπορούσε να δεχθεί.

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια για να φιλοξενούνται παιδιά», είπε αρχικά η Σήλια Κριθαριώτη και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια».

Απρόβλεπτη στάση από την Ζήνα Κουτσελίνη: «Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μένα ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην Κιβωτό θα είναι αθώοι» (video)

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε επίσης το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα Αντώνιο στην εκπομπή του

Οι καταθέσεις των παιδιών που φιλοξενούνταν στα ιδρύματα, για ασέλγεια, ξυλοδαρμούς και ψυχολογικές κακοποιήσεις είναι αλλεπάλληλες και «ταράζουν» την κοινή γνώμη με επίκεντρο το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Star με τη σειρά της, τόνισε πως κρίνει ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Κρατάω την επιφύλαξή μου. Οι δομές είναι απαραίτητες, γιατί δυστυχώς προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά από κει και πέρα φαίνεται ότι τώρα στην "Κιβωτό του κόσμου" υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και το λέω. Θα με δείτε να το λέω βασανιστικά αυτό, αλλά θέλω να το λέω, διότι εγώ μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για μένα και για τα μάτια μου, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην "Κιβωτό" θα είναι άθωοι» τόνισε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε φωτογράφισή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share