Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζήνα Κουτσελίνη - Πέτρος Κουσουλός: Η απάντηση τους στον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Η αλήθεια είναι ότι...» (Video)

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να μας...»

16 Νοεμβρίου 2022 14:28
Ζήνα Κουτσελίνη - Πέτρος Κουσουλός: Η απάντηση τους στον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Η αλήθεια είναι ότι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έδωσαν τη δική τους απάντηση στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Αλέξη Κούγια και σε όσα εκείνος δήλωσε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό του γραφείο και αναφερόταν τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στον συνεργάτη της και δημοσιογράφο-εκδότη.

Παράλληλα, ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η αλήθεια είναι ότι...»

«Ο κύριος Κούγιας είχε κάνει ένα αίτημα προσωρινής διαταγής στην εκπομπή, που ζητούσε διάφορα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε. Το ίδιο είχε κάνει και για τον κύριο Κουσουλό και για την εφημερίδα “Μπαμ”.

Η αλήθεια είναι ότι στα πέντε αιτήματα που είχε έγινε το ένα αποδεκτό που αφορά ουσιαστικά στο τεκμήριο της αθωότητας, κάτι που σημαίνει ότι όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι το γνωρίζουμε καλά. Κανένας δεν την έχει πει δολοφόνο, κανένας!

Εγώ ειδικά έχω κατηγορηθεί ότι ήμουν και νομικός της εκπρόσωπος, υπεράσπιση της. Όμως η συγκεκριμένη γυναίκα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή είναι προφυλακισμένη και την έχουν προφυλακίσει συγκεκριμένοι άνθρωποι, όχι εμείς!

Επειδή λοιπόν εμείς δεν προφυλακίζουμε, λέμε τα γεγονότα, είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μας ζητηθεί να αναφέρουμε εκεί που πρέπει όλα τα γεγονότα.

Και θα πω κάτι δημόσια, για να το γνωρίζει και ο συνήγορος της. Ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει στείλει μηνύματα σε πολλούς δημοσιογράφους. Ανάμεσα τους είμαι και εγώ. Κάθε φορά εκείνη ζητούσε να παρεμβεί και να πει συγκεκριμένα πράγματα.

Ακόμη κι όταν εμείς δεν είχαμε δει το μήνυμα της-εγώ συγκεκριμένα-έβρισκε τον τρόπο της να δώσει αυτό το μήνυμα που ήθελε να ακουστεί και σε άλλους δημοσιογράφους της εκπομπής. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα.

Όποτε σεβόμασταν πάντα το τεκμήριο της αθωότητας, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για νίκη της δημοκρατίας. Η νίκη της δημοκρατίας αφορά στους δημοσιογράφους και στις εκπομπές. Άρα χθες για μια ακόμα φορά νίκησε η δημοκρατία των δημοσιογράφων και της τηλεόρασης», τόνισε η παρουσιάστρια, ενώ ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια υπέροχη μέρα για την ελευθεροτυπία, για την ανεξάρτητη και μαχόμενη και μαχητική δημοσιογραφία, για τη δημοκρατία, για όλους εμάς, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες προτάξαμε τα στήθη μας προκειμένου να βγουν αλήθειες, τηλεοπτικές αλήθειες, δημοσιογραφικές αλήθειες, γι’ αυτή την ιστορία η οποία ταλανίζει… Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να μας φιμώσει…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share