Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί της: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη!

Δεν είχαμε ιδέα!

16 Νοεμβρίου 2022 12:08
Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί της: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη!
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιο το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η Ζωή Λάσκαρη για χρόνια; Με την ευκαιρία δείτε το λόγο που χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα 24ώρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη είχε κάνει μια εξομολόγηση στην εφημερίδα "Espresso" και είχε αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.

"Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς", είχε γράψει ο 17χρονος τότε Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό του τρόπο τη Zωή Λάσκαρη.

Ζωή Λάσκαρη Νίκος Μπάρκουλης

"Ο Νικόλας ήταν και παιδί της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το Αν θυμηθείς στο όνειρό μου και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του. Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω", είχε πει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Όπως λέει, η Ζωή Λάσκαρη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν "υπέροχοι φίλοι. Ποτέ δε βγήκε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, όπως συνέβη με άλλες συναδέλφους του". Παράλληλα, διαβάστε εδώ την καταγωγή της Ζωής Λάσκαρη.

Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψη: Είχε φορέσει περούκα και μαντίλι για να παρακολουθήσει σύντροφό της!

Απίστευτες αποκαλύψεις για τη Ζωή Λάσκαρη που είχε φορέσει περούκα και μαντίλι για να παρακολουθήσει σύντροφο της και είχε ανέβει ακόμα και σε δέντρο. Απίστευτη αποκάλυψη...

«Μέχρι και πάνω σε δέντρα είχαμε ανέβει για να μη μας πάρει είδηση». Στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά έδωσε συνέντευξη η Ματούλα, η οποία αποκάλυψε τι έκανε μαζί με τη Ζωή, όταν η πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ερωτευμένη με τον... διαβάστε περισσότερα για τη Ζωή Λάσκαρη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share