Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Πήρε το «όπλο» της η Χριστίνα Σούζη για τη μάχη του καιρού - «Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι...»

«Πώς θα ξέρει ένα μοντέλο να πει τον καιρό;»

15 Νοεμβρίου 2022 10:52
Πήρε το «όπλο» της η Χριστίνα Σούζη για τη μάχη του καιρού - «Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Χριστίνα Σούζη τη νύχτα της Κυριακής (13/11) στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN.

Η δημοφιλής μετεωρολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και το παλαιότερο «φαινόμενο» στο οποίο γοητευτικές κυρίες από άλλους χώρους παρουσίαζαν τον καιρό.

Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα 15/11: Αλλάζει το σκηνικό! Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες - Προειδoποίηση Αρναούτογλου, Καλλιάνου και Μαρουσάκη (Video)

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σούζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα».

«Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι «διάβαζαν» τον καιρό σε autocue. Ναι, βέβαια. Πως θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε. Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίφι για τον καθένα! Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι» πρόσθεσε ακόμα η Χριστίνα Σούζη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Νέο φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο από τον Σάκη Αρναούτογλου - «Αξιόλογες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας»

Στην προειδοποίηση για χαλαρής έντασης φαινόμενα, αλλά χωρίς να λείπουν οι βροχές για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο στην ελληνική επικράτεια, προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ.

Ο γνωστός μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης αναφέρθηκε σε απλές «βροχούλες» μέσα στην εβδομάδα και σε επέκταση του φαινομένου σε αρκετές περιοχές της χώρας, χωρίς ακόμη να είναι απολύτως ξεκάθαρο που θα ρίξει φθινοπωρινές ψιχάλες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share