Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πήγα κι άντεξα 2 ημέρες - Όλο περιαυτολογούσε»: Τα «καρφιά» του Νίκου Μουρατίδη για τη Ρούλα Κορομηλά

Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία τους;

23 Οκτωβρίου 2022 16:36
«Πήγα κι άντεξα 2 ημέρες - Όλο περιαυτολογούσε»: Τα «καρφιά» του Νίκου Μουρατίδη για τη Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουρατίδης έστρεψε τα βέλη του στη Ρούλα Κορομηλά. Παράλληλα, αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από παντού ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δεν αφορά την Κορομηλά.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα ειλικρινά. Ίσα ίσα. Όταν έκανε μία εκπομπή, παραγωγός της εκπομπής ήταν μία φίλη μου και μου είπε “έλα να δουλέψεις εδώ”. Πήγα κι άντεξα δύο ημέρες. Κατ’ αρχήν, με τα λεφτά που μου πρόσφερε και με το attitude της. Έβαζε την τελευταία βοηθό να πάρει τηλέφωνο την Ειρήνη Παππά. Της έλεγα κι εγώ: “Συγγνώμη Ρούλα μου, αλλά δε βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση, πρέπει να την πάρεις εσύ”», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε στον τρόπο που παρουσίαζε τις εκπομπές της η Ρούλα Κορομηλά.

ρούλα κορομηλά νίκος μουρατίδης

«Τελειώνοντας μια εκπομπή, θέλω να μου μείνει κάτι. Τελειώνοντας οι εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, δεν μου έμεινε τίποτα. Όλο περιαυτολογούσε και ήθελε να απαντήσει σε πράγματα που της είχαν γράψει. Ακόμα και παρουσιάστρια σε παιχνίδι που ήταν, έλεγε για την κριτική που της είχαν γράψει κάπου. Επιτρέψτε μου όπως αρέσει σε χιλιάδες κόσμο, εμένα να μην μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Μαζεύονται πολλοί: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε τσαντιστεί και για αυτό σταματήσαμε την συνεργασία μας» (Video)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”, ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά αποκάλυψε αν θα βρίσκεται στο επόμενο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε ποιος νομίζεις πως είσαι, ένας...» (Video)

«Είναι τιμή μου που θα κάνω εξώφυλλο στο Down Town. Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο. Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει. Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή».

Μάλιστα ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο πριν από μερικά χρόνια είχε διακοπεί η συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την Άννα Βίσση. Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share