Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε ποιος νομίζεις πως είσαι, ένας...» (Video)

Τι δήλωσε ο κομμωτής;

20 Ιουνίου 2022 23:43
Τα αποκάλυψε όλα ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε ποιος νομίζεις πως είσαι, ένας...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κριτική επιτροπή του GNTM, τα μέλη της οποίας ανακοινώθηκαν πρόσφατα, αλλά και την επιθυμία του να είναι μέλος του ριάλιτι, εξέφρασε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε.

Δείτε επίσης: «Έγινε τραβεστί... Η μάνα του...» - Οι σ@ξ@#@λ@κ@ς επιλογές του Τρύφωνα Σαμαρά και η αντίδραση των γονιών του όταν το έμαθαν (Video)

Ο γνωστός hair stylist, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», όπου αναφέρθηκε αρχικά στα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή. «Θυμίζει Φρίντα Κάλο αλλά νομίζω είναι λίγο υπερβολικά», είπε, ενώ στην πορεία εξομολογήθηκε:

«Δεν είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα η τηλεόραση γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Είναι να ταιριάζει όλη η ομάδα. Θα μου άρεσε να είμαι στο GNTM. Δεν μου έχει γίνει καμία προσέγγιση. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν ταιριάζω σε αυτό. Δεν είναι κακό αυτό».

Έπειτα, ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε ένα σχόλιο για τη μητέρα του, λέγοντας: «Η μητέρα μου αν ζούσε θα μου έλεγε “και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι!”. Την αγαπώ και τη σκέφτομαι!».

Δείτε όσα δήλωσε:

Αληθινό έπος: Το απίστευτο τσιφτετέλι του Τρύφωνα Σαμαρά που μας έκανε να «κλάψουμε» (Video)

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας», βρέθηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Όλγα Πηλιάκη.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που εμφανίστηκε τον χειμώνα και στο «Nomads» δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»… Και όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

Παράλληλα εκτός από το τσιφτετέλι του Τρύφωνα σαμαρά δείτε άλλο ένα τσιφτετέλι που προκάλεσε... "οργασμό" στην εκπομπή του Παπαδόπουλου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share