Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Με κεράτωνε με τον…» - "Κόλαφος" ο Ντέμης Νικολαΐδης για την Δέσποινα Βανδή

Άγνωστη αποκάλυψη για τον γάμο τους

8 Οκτωβρίου 2022 10:32
«Με κεράτωνε με τον…» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάει πολύς καιρός από το διαζύγιο Βανδή - Νικολαίδη και οι αποκαλύψεις δεν έχουν σταματημό. Οι σχέσεις των δύο πρώην συζύγων με είναι και οι καλύτερες.

Ως γνωστόν οι η Δέσποινα Βανδή εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Κατα καιρούς έχουν βγει αρκετά δημοσιεύματα για τις σχέσεις των τριών τους, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες. Με την ευκαιρία, δείτε το παρασκήνιο της σχέσης του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή.

Η αντίδραση του Ντέμη στη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Σύμφωνα πάντα με το «Yes Magazine», ο Ντέμης «ξέσπασε» ισχυριζόμενος πως η Δέσποινα είχε σχέση εντός του γάμου τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη για πάνω από έναν χρόνο, γεγονός που μπορεί να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο διαζύγιο. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως δεν υπάρχει επισήμως μια τέτοια πληροφόρηση, ούτε καν υπόνοια, κάτι που δε στοιχειοθετεί έναν τέτοιο ισχυρισμό.

«Με κεράτωνε με τον…» - 'Κόλαφος' ο Ντέμης Νικολαΐδης για την Δέσποινα Βανδή

Ελάχιστοι το γνωρίζουν για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Αυτός ο γνωστός Έλληνας είναι ο... πεθερός της Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σήμερα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αν και ήδη για χρόνια είχε κάνει την πορεία του.

Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Σε ηλικία 25 ετών, αργότερα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Η πορεία στην υποκριτική και τα... άλλα ερεθίσματα του πατέρα του

Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ, Σε στενό οικογενειακό κύκλο, Ευμενίδες κ.ά. Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1.

Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου Σε είδα και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, Ορέστης, Ματωμένος Γάμος και Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης. Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις Ερωτική Αναρχία, Προμηθέας Δεσμώτης και Η Τραβιάτα της Λισαβόνας.

Όσο για τους γονείς του; Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες, όντας μια αρκετά γνώριμη φυσιογνωμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως για αυτό ήταν και για πολλά χρόνια στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τα ανάλογα ερεθίσματα, μέσα στο δικό του αμαρτωλό παρελθόν.

Βασίλης Μπισμπίκης και πατέρας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share